Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-06-27

Τώρα δεν κινδυνεύουν;


Ανεπίσημα έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες διεξαγωγής των "Διακλιμακιακών" - επιλογών, των αγοριών και κοριτσιών γεννημένων 2009-10, που θα διεξαχθούν στην Κρήτη,12-20 Ιουλίου των αγοριών και 22-30 Ιουλίου των κοριτσιών, με σκοπό την στελέχωση των επόμενων Εθνικών ομάδων Παμπαίδων - Παγκορασίδων.

Φυσιολογικά θα έπρεπε εδώ και καιρό  να ανακοινωθούν τα ονόματα, ώστε τα παιδιά να βρουν τρόπους να είναι προετοιμασμένα καθώς οι προπονήσεις σχεδόν όλων των ομάδων έχουν σταματήσει, τόσο για λόγους οικονομικούς, όσο και  διακοπών, με αποτέλεσμα  τα περισσότερα που θα κληθούν να μην γνωρίζουν αν είναι στα επιλεγμένα, να είναι απροπόνητα για μεγάλο χρονικό διάστημα και με κίνδυνο να τραυματιστούν!

Επίσης  οι γονείς τους παραμένουν όμηροι, καθώς δεν μπορούν να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές έγκαιρα, εξ αιτίας  της καθυστέρησης  της ανακοίνωσης των ονομάτων ! 

Βέβαια, φυσιολογικά  δεν θα έπρεπε να διεξαχθούν μέσα στην κάψα του καλοκαιριού, αλλά ας τους δικαιολογήσουμε γιατί δεν βρήκαν το κατάλληλο μέρος πιο νωρίς! 

Όταν όμως μας έλεγαν ότι το Πανελλήνιο Παγκορασιδων δεν πρέπει να διεξάγεται μέσα στο καλοκαίρι, καθότι αυτές οι ηλικίες κινδυνεύουν απ τις υψηλές θερμοκρασίες, τώρα τι έχουν να πουν; Τώρα δεν κινδυνεύουν;

Όσο για μερικούς που αμφισβητούν ότι στα Διακλιμακιακά δεν συγκεντρώνονταν μεγάλος αριθμός αθλητών-τριων, ας μετρήσουν  καλά την παρακάτω φωτογραφία! Ενενήντα δυο (92) αθλήτριες!

Απ΄αυτές ορισμένες παίζουν σε Εθνικές ομάδες, αρκετές  σε Εθνικά πρωταθλήματα και σχεδόν όλες οι υπόλοιπες στελεχώνουν πρωταθλήματα των υπόλοιπων κατηγοριών!

Διότι ο στόχος των Διακλιμακιακών συγκεντρώσεων δεν είναι να επιλεγούν μόνο οι αθλτές-τριες που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες, αλλά να δώσουν την δυνατότητα και στα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας να "ζήσουν το όνειρο". Κάτι που θα θυμούνται για πολλά χρόνια και θα είναι ένα κίνητρο και για τις επόμενες γενιές!  

Και μη μου πουν για λόγους οικονομίας θα είναι μικρός ο αριθμός, γιατί και το 2018 (φώτο) ήταν η ίδια διοίκηση στην ΕΟΠΕ και τότε χρωστούσε περισσότερα!

Όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δυο τελευταία χρόνια η ΕΟΠΕ μέσω της ΓΓΑ και του στοιχήματος έχει εισπράξει επιπλέον   εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που αν πήγαιναν στην ανάπτυξη και όχι στην "μαύρη τρύπα" του χρέους, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά!

ΜΠΑΚΑΡ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads