Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-06-05

Αυτό το νησί θα πρέπει, να "πάψει να αδικείται"! (φώτο - βίντεο)


180 περίπου κορίτσια συμμετείχαν  1ο τουρνουά Μίνι - Παγκορασίδων που διοργάνωσε ο  "Ανδροσθένης Θάσου" στο κλειστό γυμναστήριο του Λιμένα, την Κυριακή 4 Ιουνίου!

Στο τουρνουά εκτός του διοργανωτή, συμμετείχαν ο ΑΟ Χρυσούπολης, ο Ιωνικός Διαβατών και ο Προμηθέας Πυλαίας.
Οι αγώνες που ξεκίνησαν με Μίνι Βόλεϊ από τις 10.00 -12.00 π.μ., ολοκληρώθηκαν  με αγώνες Παγκορασίδων έως τις 15.00!
Το κλειστό γυμναστήριο σχεδόν γέμισε από αθλητές,  γονείς και φιλάθλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν ένα τουρνουά που για πρώτη φορά είχε τέτοια συμμετοχή!
Άψογη στην κυριολεξία ήταν η φιλοξενία του Ανδροσθένη, καθώς φρόντισε, να μοιραστούν σε όλους τους αγωνιζόμενους, αναμνηστικά μακό, νερά, χυμοί, πλακέτες στα συμμετέχοντα σωματεία, ενώ ο Νίκος Σπανός και Πλάτων Παχόπουλος έψησαν μέσα στον ήλιο ακατάπαυστα, από τις 9.30 έως 15.00 περισσότερα από 800 σουβλάκια, που μαζί με τις σαλάτες προσφέρθηκαν δωρεάν, σε όλους όσους πέρασαν από το κλειστό!

Οι αγνοί και φιλόξενοι παράγοντες του Ανδροσθένη, καταβάλουν τα τελευταία χρόνια  φιλότιμες προσπάθειες για την ανάδειξη του βόλεϊ στο νησί, (πέρσι διοργανώθηκε το σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ) ενώ μετά από πολύ τρέξιμο έχουν φτάσει να ασχολούνται  πάνω από 150 παιδιά με το Βόλεϊ, σε Λιμένα και Λιμενάρια!

Στόχος τους την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕ Θράκης Ανατ. Μακεδονίας,  παρά τα μεγάλα προβλήματα, (οικονομικά κυρίως) λόγω των μεγάλων μετακινήσεων!

Πρόθεση τους πάντως, επειδή υπάρχουν καταλύματα σε μεγάλο αριθμό, να διοργανώσουν τελικές φάσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων, αλλά και  τουρνουά Αναπτυξιακών ηλικιών!

Η Θάσος, μετά την Σαντορίνη την Σύρο και την Νάξο, φιλοδοξεί να γίνει το επόμενο νησί που  υιοθετεί  ως πρωτο άθλημα το Βόλεϊ,  θα πρέπει να έχει την βοήθεια της ΕΟΠΕ και να "πάψει να αδικείται"!

Η κοντινή απόσταση από τη στεριά, τριάντα πέντε λεπτά, το ευνοεί!

Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Θάσου Κυριακιδης Ελευθέριος, ο οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται, ώστε πολύ σύντομα το κλειστό του Λιμένα να αποκτήσει παρκέ και  να μπορούν να διεξάγονται  αγώνες υψηλού επιπέδου!

Υ.Γ. Η ομάδα μου πάντως,  (Προμηθέας Πυλαίας) θα συμμετάσχει στο επόμενο τουρνουά της Θάσου, όποτε και αν πραγματοποιηθεί!

ΜΠΑΚΑΡ




Ο Πρόεδρος του Ανδροσθένη Θάσου, Βασίλης Κανελλόπουλος απονέμει .....

αναμνηστική πλακέτα στον προπονητή του ΑΟ Χρυσούπολης Μπάμπη Αγοραστό!

στον πρόεδρο του Ιωνικού Διαβατών, Γιώργο Γεωργιάδη!

στον προπονητή του Προμηθέα Μπάμπη Καρασαρλίδη.


Τα αναμνηστικά μακό και οι πλακέτες που μοιράστηκαν!





Όλες οι ομάδες μαζί στην καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία!

Το τιμ του Ανδροσθένη Θάσου: Ο προπονητής του προαγωνιστικού, Lutz Zinngraf,  το μέλος του Δ.Σ. Μαίρη Τσίτα,  η γυμνάστρια και προπονήτρια τμημάτων Μίνι, Κατερίνα Κοντογεωργίου,  ο προπονητής Κορασίδων - Παγκορασίδων, Μανώλης Πρωτονοτάριος, ο Γιώργος Ράνης προπονητής Κορασίδων - Παγκορασίδων, ο πρόεδρος του Ανδροσθένη, Βασίλης Κανελλόπουλος και η αντιπρόεδρος Γιάννα Βράζλοβα!









Κόντεψαν να σπάσουν ρεκόρ οι αφανείς ήρωες της διοργάνωσης, Νίκος Σπανός και Πλάτων Παχόπουλος! 
Κάτω από τον καυτό ήλιο, σε έξι ώρες, οκτακόσια σουβλάκια!

Ο αντιδήμαρχος Θάσου και ταμίας του Δ.Σ. του Ανδροσθένη, Γεώργιος Τσουλκάνης, ο  Δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης, ο προπονητής του Προμηθέα Μπάμπης Καρασαρλίδης και ο προπονητής του Ανδροσθένη, Μανώλης Πρωτονοτάριος!

Ο αντιδήμαρχος Θάσου και ταμίας του Δ.Σ. του Ανδροσθένη, Γεώργιος Τσουλκάνης, ο  Δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης, ο προπονητής του Προμηθέα Μπάμπης Καρασαρλίδης  (κάτω  ο πρόεδρος του Ανδροσθένη, Βασίλης Κανελλόπουλος, ανάμεσα στην αντιπρόεδρο Γιάννα Βρζάλοβα και το μέλος του Δ.Σ. Μαίρη Τσίτα!


Αποκαμωμένος στο τέλος των αγώνων,  ο προπονητής του Ανδροσθένη, Μανώλης Πρωτονοτάριος!




Κάτι  καλό ετοιμάζουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads