Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Ανανέωση Σίσσυς Κατσιμάνη με ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ!


Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Σίσσυ Κατσιμάνη που αγωνίζεται ως Ακραία.
Η Σίσσυ,  γεννημένη το 2005, ξεκίνησε τη καριέρα της στην ΑΕ Γκραβας (2013-2018) και από το 2018 εντάχθηκε στην οικογένεια του συλλόγου μας. Στις 5 σεζόν που έχει ολοκληρώσει στον ΑΟΔΜ (2019-2023) γνώρισε πολυάριθμες  επιτυχίες.
Το 2019 πήρε τη 1η θέση στο πρωτάθλημα κορασίδων ΕΣΠΑΑΑ και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα παγκορασιδων εκτός συναγωνισμού 2 ΕΣΠΑΑΑ, το 2021 πήρε 3η θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ, το 2022 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων και ατομική διάκριση της καλύτερης επιθετικού, τη 2η θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ και ατομική διάκριση της καλύτερης επιθετικού, την 1η θέση στο πρωτάθλημα κορασίδων ΕΣΠΑΑΑ και ατομική διάκριση της πολυτιμότερης παίκτριας, και την 1η θέση στην τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΑΑΑ και άνοδο στην Β' Εθνική, ενώ το 2023 πήρε 2η θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ το  κύπελλο γυναικών ΕΣΠΑΑΑ και τη 2η θέση στη Β' Εθνική γυναικών.
Παράλληλα από το 2022 αγωνίστηκε με την Σχολή Μωραΐτη στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κατακτώντας δύο χρόνια συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος και την 4η θέση στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα του ISF το 2022 στη Βραζιλία.
Η Σίσσυ δήλωσε για τη χρονιά 2023-2024 τα εξής: «Μετά από μια δύσκολη και πιεστική χρόνια, γεμάτη χαρές και απογοητεύσεις, χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω στον ΑΟΔΜ για να παλέψουμε να εκπληρώσουμε τους καινούριους μας στόχους. Ελπίζω να έχουμε μια ευχάριστη και ήρεμη χρόνια χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου