Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-05-16

Γιουνούς Οτσάλ: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και υπόσχομαι ότι θα δείτε μία ομάδα με μαχητικό πνεύμα!


Την πρώτη του συνέντευξη ως ομοσπονδιακός προπονητής έδωσε στο volleyball.gr ο Γιουνούς Οτσάλ, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο αυτό κεφάλαιο της καριέρας του και έθεσε τους στόχους για το καλοκαίρι του 2023.

-Ήρθες πριν από ένα χρόνο ως βοηθός του Μαρτσέλο Αμποντάντζα και 12 μήνες αργότερα είσαι ο νέος προπονητής της Εθνικής γυναικών. Σ' αυτό το διάστημα έχουν συμβεί πολλά πράγματα. Περίμενες όλες αυτές τις αλλαγές;

«Όχι δεν τις περίμενα, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Γιατί αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε το πρότζεκτ που ξεκινήσαμε πέρσι με τον Μαρτσέλο όπου κάναμε πραγματικά σπουδαία δουλειά. Φτιάξαμε μια καινούργια ομάδα η οποία κατάφερε να πετύχει το στόχο της που ήταν να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ο Μαρτσέλο δεν θα είναι πλέον μαζί μας, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να ακολουθήσουμε την ιδέα, το σχέδιο που αρχίσαμε από πέρσι και να δημιουργήσουμε κάτι πολύ καλό στο Ευρωπαϊκό.

Άρα λοιπόν μπορεί να μην ήταν κάτι που το περίμενα, αλλά πραγματικά είμαι ευτυχισμένος γιατί αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι θα συνεχιστεί...

-Πέρσι ο προφανής στόχος ήταν η πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ. Τα καταφέραμε και θα είμαστε εκεί για 3η σερί φορά. Τι μπορούμε να περιμένουμε από την εθνική ομάδα εκεί;

«Όπως είπα και προηγουμένως η Εθνική είναι μια νέα ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλω να πω τώρα ότι θα πάμε για να προκριθούμε στους 15 ή για να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Αλλά εγώ βάζω ψηλά τον πήχη κι αυτή είναι η λογική μου.

Όταν πηγαίνω σε μια ομάδα, πάντα υπάρχει ένας συγκεκριμένος στόχος τον οποίο θέλω να πετύχουμε και θα πω φυσικά στις αθλήτριες μου, όχι όμως δημόσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads