Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-05-05

Τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιοι επιχειρηματίες σπανίζουν στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού!


Τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ... Μπορει να είναι ερασιτεχνικό το τμήμα... Ωστόσο σε επίπεδο γυναικών, δουλεύουν με ημιεπαγγελματικά δεδομένα.
Συνήθως γράφω για τους άντρες... Βλέπετε από εκεί προέρχομαι και τους γνωρίζω καλύτερα...  Ωστόσο τα 4 τελευταία χρόνια παρακολουθώ πιο στενά και τις γυναίκες της ΕΑΛ από τη θέση του προέδρου του συλλόγου.
Στο τμήμα αυτό διακρίνεις μια αγωνία από τους ανθρώπους που το τρέχουν, τέτοια ώστε αυτό να έχει όσο το δυνατόν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να μην έχουν αγωνία... Όταν έχουν βιώσει τόσες επιτυχίες στο παρελθόν... Στις κορυφαίες κατηγορίες.
Φέτος λοιπόν, τα κορίτσια μας έφτασαν να διεκδικούν μέχρι και τη άνοδο στην PRE-LEAGUE! Ποιος δε θεωρεί επιτυχία την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α2???
Γεμάτο το ρόστερ της ΕΑΛ με κορίτσια από τη Λάρισα στη συντριπτική τους πλειοψηφία!
Παρά τους όσους τραυματισμούς το γυναικείο τμήμα της ΕΑΛ παρέμεινε ανταγωνιστικό μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, του οποίου η αυλαία έπεσε χθες με την ήττα από την ανώτερη (στην παρούσα φάση) αγωνιστικά Πρέβεζα.
Πάντως... Παρά την χθεσινή ήττα.. και όσο μου το επιτρέπει η βολεϊκή μου εμπειρία των 30+ ετών ... Διέκρινα στο γήπεδο πως υπάρχει αγωνιστικό μέλλον, αρκεί τα κορίτσια αυτά να συνεχίζουν να "δουλεύουν" με ζήλο για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.
Οι προκλήσεις και οι υποχρεώσεις του τμήματος ? ΠΟΛΛΕΣ... είναι το πολυπληθέστερο τμήμα του συλλόγου μας... Μεγάλοι αριθμοί, πολλές υποχρεώσεις, μεγάλες προσδοκίες... ΚΑΙ για την επόμενη χρονιά.
Μπράβο σε όλες τις αθλήτριες μας, μικρές, μεγάλες, στον Coach κύριο Παπαδόπουλο, αλλά και στους ανθρώπους που στηρίζουν το τμήμα όσο μπορούν! Μπράβο λοιπόν στους παλιότερους στη Δήμητρα, στο Σωκράτη, στο Γιώργο, αλλά και στο φίλο Μηνά που τα τελευταία χρόνια προσφέρει στο τμήμα πάρα πολλά και εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσει να προσφέρει, ακόμα και μετά την εκλογή του στις επόμενες δημοτικές εκλογές (του το εύχομαι ολόψυχα) 😏.
Φυσικά δε μπορεί να παραβλέψει κάνεις τη σημαντική βοήθεια και τον δεσμό με το τμήμα βόλεϊ γυναικών, του αντιπροέδρου του συλλόγου μας κύριο Κώστα Παπαγιάννη και την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ». Τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιοι επιχειρηματίες σπανίζουν στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και είναι πραγματικά εξαιρετικά ευχάριστο να τον έχουμε δίπλα μας. Ευχαριστούμε θερμά κύριε Κώστα...
Ο προγραμματισμός του τμήματος βόλεϊ γυναικών για την επόμενη χρονιά πιστεύω πως ξεκινά από σήμερα κιόλας... Και φυσικά θα είμαστε εκεί να βοηθήσουμε, όσοι μπορούμε και όπου χρειαστεί με κάθε διαθέσιμο τρόπο!
Προχωράμε...
Περουλάκης Γιάννης
Πρόεδρος Ε.Α.Λάρισας - Πήγασος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads