Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-04-01

"Αλλάζει" το liberovolley!

Αυτές τις ημέρες λόγω των γνωστών γεγονότων, αλλά και  με την απρεπή συμπεριφορά λίγων  αναγνωστών,  μου πέρασαν διάφορες σκέψεις ως αναφορά  την αντιμετώπιση τους, αλλά και  του τρόπου λειτουργίας του  liberovolley από δω και περα!  

Η τελευταία ήταν να διακοπεί προσωρινά από 1/4 έως και 9/4, ως "ένδειξη διαμαρτυρίας" απέναντι,  όχι σ΄αυτούς που το κατηγορούν, άλλα κυρίως σ αυτούς που το παρακολουθούν και παραμένουν απαθείς μη παίρνοντας θέση, δίδοντας τους έτσι την εντύπωση ότι έχουν δίκιο!   

Αλλά και πάλι......

Γνωρίζουμε ότι έχουμε πάρα πολλούς φίλους, που έχουν ακόμη και "εξάρτηση" μαζί μας, αλλά και ορισμένους που μας μισούν, αλλά μας παρακολουθούν φανατικά !!!!  


Όπως είναι γνωστό, σε όλους αρέσει να βγαίνουν τα άπλυτα των άλλων και να χαίρονται, όχι όμως και τα δικά τους και να μας θυμούνται μόνο όταν κατά την άποψη τους αδικούνται!  Την  κλασική έκφραση " να το γράψεις αυτό.. " την ακούμε τακτικά, λες και είμαστε το Γραφείο Τύπου του συλλόγου τους, ή υπάλληλοί τους, ή τους έχουμε καμιά υποχρέωση!   

Άλλοι πάλι , "γιατί δεν έρχεσαι  να μας βγάλεις φωτογραφίες και εμάς μια φορά;"  Και ας είναι 20 χιλιόμετρα μακριά! 

Δεν γνωρίζω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά δεν διαγράφουμε κανένα μήνυμα, όσο και αν  είναι εναντίον μας,  κάτι που θα μπορούσαμε εύκολα να κάνουμε και να παραμείνουν μόνο  αυτά που μας ευνοούν. Ο λόγος είναι,  για να βλέπετε την ποιότητα και τoν χαρακτήρα αυτών που μας κατηγορούν!  

Όλοι θέλουν την προβολή, τα καλά λόγια και να ασχολείσαι μόνο με εκείνους! Μάλιστα δεν φτάνει που τρώμε άπειρο χρόνο για να είμαστε συνεπείς με την έγκαιρη ενημέρωση χωρίς να έχουμε το παραμικρό κέρδος - παρά μόνο έξοδα ( βενζίνες, εξοπλισμό κλπ), αλλά δεν ακούμε ούτε ένα καλό λόγο! 

Όσο για βοήθειες; Έχω επικοινωνήσει με όλες σχεδόν τις Ενώσεις για αποστολή  αποτελεσμάτων και  οι μόνες που ανταποκρίθηκαν  με  δελτία τύπου  είναι η ΕΣΠΑΑΑ., (η πρώτη και καλύτερη, με τον δημοσιογράφο Γ, Καλλιτσάρη που κατά την γνώμη μου αδικείται), η ΕΣΠΕΔΑ και η ΕΣΠΕΚΕΛ!  

Το liberovolley έφτασε αισίως στον  14o χρόνο,  αναρτώντας όχι μόνο αποτελέσματα και δελτία τύπου, όπως οι περισσότεροι, αλλά επιπλέον ελεύθερες  απόψεις,  προτάσεις, προγνωστικά,  σχολιασμούς με χιούμορ από έμπειρους ανθρώπους του χώρου και άλλα ενδιαφέροντα.!  

Πολλές φόρες ορισμένοι παρεξηγούνται από τον τίτλο, τα χιουμοριστικά σχόλια ή τα προγνωστικά εναντίον τους! 

Αν θέλετε να διαβάζετε μόνο τα αποτελέσματα (όπως έλεγε και ο αείμνηστος Κώστα Πάντσιος) να μπαίνετε στο σάιτ της ΕΟΠΕ και των Ενώσεων. Εμείς εδώ και 14 χρόνια περίπου έχουμε αλλάξει τον τρόπο ενημέρωσης του αγαπημένου μας αθλήματος και πάντα εθελοντικά, δίχως εξαρτήσεις και υποχρεώσεις!  

Μπορεί ο αείμνηστος να είχε άλλη τακτική σ αυτούς που μας κατηγορούσαν, από δω και πέρα όμως η αντιμετώπιση  θα είναι να μην αναφέρεται καν το όνομα του προσώπου ή του σωματείου! Και όπως λέει και μια ρήση: Και η αρνητική διαφήμιση… είναι διαφήμιση! 

Α... και  κάτι τελευταίο!  

Η απάντηση που έλαβα από την ΕΠΕΣΘ,  σχετικά με την κατάθεση  της παραίτησης  μου  στην διάθεση της ΕΠΕΣΘ,  μεταξύ άλλων αναφέρει:  "ο Πρόεδρος ανακαλεί το αίτημα μου, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα παραίτησης, αλλά να είμαι πολύ προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις μου, ώστε να μην δημιουργούνται εντάσεις και σχόλια που έχουν σκοπό να πλήξουν το κύρος της Ένωσης! 

Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες της ΕΠΕΣΘ και για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, ούτε κατά λάθος,  από 1 Απριλίου 2023 το liberovolley δεν θα αναφέρεται σε κανένα πρωτάθλημα ή  διοργάνωση που ανήκουν στην δικαιοδοσία της Ένωσης, μέχρι νεωτέρας!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ!

Υ.Γ. Αν κάποιοι φίλοι του liberovolley θέλουν να βοηθήσουν και να εξακολουθούμε να λειτουργούμε,  ας επικοινωνήσουν μαζί μου.

ΜΠΑΚΑΡ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads