Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-04-22

Μήπως τον δούμε πάλι και διαγώνιο ; Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος!


Αγαπητοί φίλοι στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έγραφα στα επιτυχημένα μακροχρόνια προγνωστικά που έδωσα, ότι ο Ράπτης θα αποδειχθεί η μεταγραφή της χρονιάς. Πιο μέσα δεν θα μπορούσα να πέσω, αφού ο παιχταράς ακραίος του ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε τελικά MVP του κυπέλου. Μάλιστα στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό οργίασε κυριολεκτικά, πετυχαίνοντας 29 πόντους.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα, αναδείχθηκε και στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος στου Ρέντη, με 18 πόντους. Ενώ έχει καταφέρει να είναι πρώτος σκόρερ και σε δύο παιχνίδια της ημιτελικής σειράς απέναντι στον ΠΑΟ. Συνεπώς, είναι φαβορί να το πετύχει και πάλι σήμερα. Η απόδοση που πληρώνουν τα προγνωστικά για να αναδειχθεί πάλι 1ος σκόρερ ο Ράπτης, δίνεται στον πενταπλασιασμό. Φαντάζει μεγάλο δώρο, αν μάλιστα ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Βαν Ντε Ντρις, δεν ξεπέρασε τελείως ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να δούμε τον Ράπτη ακόμη και διαγώνιο. Άλλωστε παίζοντας και σε αυτή τη θέση, χάρισε στον Παναθηναϊκό ένα πρωτάθλημα. Πόσο άστοχη ήταν η επιλογή των πρωταθλητών να τον αφήσουν να φύγει, είναι προφανές πια. Κάτι που το διαβάσατε σε αυτή εδώ τη στήλη, από τον Οκτώβριο ακόμα…

Ο ΠΑΟΚ  βασίζεται στην πάντα σταθερή υποδοχή που προσφέρουν οι Κοκκινάκης, Ράπτης και Γιόρνα. Έτσι ο Γουόλς, μπορεί να οργανώνει το παιχνίδι υπό πολύ καλές προϋποθέσεις. Για αυτό και η επίθεση είναι πάντα τόσο αποτελεσματική και καλά μοιρασμένη. Στον 1ο αγώνα της σειράς, ο Ολυμπιακός κατάφερε με πολύ πιεστικό σέρβις, να βγάλει τον ΠΑΟΚ από τον καλό ρυθμό που είχε βρεί σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτή η πίεση θεωρώ ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί, σε τέτοιο βαθμό, και σήμερα. Ούτε μπορεί ο γηπεδούχος να κάνει πάλι τόσα πολλά λάθη, ειδικά στο σέρβις (25).

Προτάσεις:

1. 21:30 (ΕΡΤ3): ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: 1oς σκόρερ Ράπτης (5.00)

2. 21:30 (ΕΡΤ3): ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: 1 (1.90)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads