Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-03-16

Challenge Cup γυναικών: Η Κιέρι νίκησε την Λουγκόι στον 1ο αγώνα του τελικού!

 


Ο τελικός του Challenge Cup γυναικών  μεταξύ Reale Mutua Fenera Chieri και CSM Lugoj πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας και ήταν ένας ιστορικός αγώνας για την Chieri, η οποία έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του ονείρου της. Μπροστά σε ένα κατάμεστο στάδιο στο Pala Gianni Asti, η ιταλική ομάδα κυριάρχησε στον αγώνα, νικώντας τη ρουμανική ομάδα με 3-0 στον πρώτο αγώνα του τελικού.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-15. Στο δεύτερο σετ, η Chieri κατάφερε να το κερδίσει με 28-26 και σφράγισε τη νίκη κερδίζοντας το τρίτο σετ με 25-17. Η ιταλική ομάδα οδηγήθηκε από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των Héléna Cazaute, Francesca Villani και Kaja Grobelna, που σημείωσαν 15, 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Η νίκη στον πρώτο αγώνα του τελικού φέρνει την Chieri σε εξαιρετική θέση για να κερδίσει το Challenge Cup για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στη Ρουμανία την Τετάρτη 22 Μαρτίου και η Chieri χρειάζεται μόνο να κερδίσει δύο σετ για να κατακτήσει το τρόπαιο.
Challenge Cup. H ρεβάνς υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική συνάντηση.

CEV Challenge Cup – Τελικοί – 1ος
15 Μαρτίου 2023

Reale Mutua Fenera Chieri (ITA) vs CSM Lugoj (ROU) 3-0 (25-15, 28-26, 25-17)

CEV Challenge Cup – Τελικοί – 2ος

CSM Lugoj (ROU) vs Reale Mutua Fenera Chieri (ITA)

Με πληροφορίες από CEV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads