Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-03-11

Μαμάδες, συμπαίκτριες με τις κόρες τους! (φώτο)


Δύο μαμάδες να παίζουν βόλεϊ στην ίδια ομάδα, σίγουρα δεν είναι σπάνιο. Όταν όμως έχουν για συμπαίκτριες τις κόρες τους, αυτό ναι, είναι σπάνιο! 

Η Γυναικεία ομάδα του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών (Π.Ο.Μ.), ενός συλλόγου με πολύ καλή παράδοση στα πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ, σε όλα τα τμήματα, τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται έχοντας στη σύνθεσή της δύο μαμάδες, (Δέσποινα Δραγωμανίδου και Μαρία Κουκοράβα) με τις κόρες τους (Αφροδίτη Καραπέτσα και Όλγα Γιάννογλου), οι οποίες είναι πλέον πρωτοετείς φοιτήτριες. 

Φέτος, μαζί με την προπονήτρια τους Ευγενία Πάνκου!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 είχε συμβεί ίσως το μοναδικό στα χρονικά του ελληνικού βόλεϊ, να υπάρχουν στην ομάδα τρεις μαμάδες και τρεις κόρες (Γιάννα Ηλιάδου και Εύη Ευγενίου), οι οποίες μάλιστα αποτέλεσαν την εξάδα για ένα σετ επίσημου αγώνα πρωταθλήματος. 

Πριν 4 ακριβώς χρόνια! (10/3/2019)
 

Η Γυναικεία ομάδα του Π.Ο.Μ. υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Ευγενίας Πάνκου, "πάντρεψε" με επιτυχία την εμπειρία και το πάθος με τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα και το αποτέλεσμα είναι μια δεμένη ομάδα με ήθος και επιτυχημένη παρουσία στα γήπεδα.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads