Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-03-07

Μάντης Κάλχας: ......ίσως να είναι «άδειος»


Τελικά από εκεί που δεν το περιμέναμε πήρε φωτιά στο τέλος συνολικά η σεζόν στην Β Εθνική της ΕΠΕΣΘ. 

Φυσικά αποτύχαμε πλήρως στις προβλέψεις μας και η Δευτέρα έκρυβε πολλές εκπλήξεις που έδωσαν μεγάλο ενδιαφέρον στο τέλος της σεζόν. Καταρχάς Κυπελλούχος ο ΙΩΝΙΚΟΣ….Συγχαρητήρια. Είχα πει ότι ο ΙΩΝΙΚΟΣ σιγά σιγά με τον χρόνο θα αξιοποιήσει τους καινούργιους παίκτες που πήρε τον Δεκέμβριο που είναι υψηλής ποιότητας και θα έχει καλύτερο ρυθμό παιχνίδι με παιχνίδι. Κράτησαν υποδοχή στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και αυτό ήταν το κλειδί για να έχουμε παιχνίδι, λίγο και η πίεση του φαβορί στον ΦΟΙΝΙΚΑ που είχε το «πρέπει» στο παιχνίδι και όταν πήγε το ματς στο τάιμπρείκ το βάρος του φαβορί ήταν σε αυτούς. Πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα όπου ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ θα βρει μια νίκη για να βγει πρώτος. Πάντως είναι καλό που έχει ενδιαφέρον με δύο ομάδες πλέον η κατηγορία. Από την άλλη ξαφνικά έχουμε μάχη για την είσοδο στην τετράδα καθώς ο ΒΟΤΣΗΣ έχασε βαθμό στην ΜΕΝΤ και τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ επιβεβαίωσαν το πόσο βελτιωμένη ομάδα είναι κέρδισαν τρίποντο τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ. ΒΟΤΣΗΣ και ΜΟΥΔΑΝΙΑ αν ισοβαθμίσουν, που είναι πολύ πιθανό με βάση τα παιχνίδια που παίζουν στην τελευταία αγωνιστική, έχουν ίδιους βαθμούς και ίδια σετ στα μεταξύ τους παιχνίδια και  στην συνέχεια πάει στους πόντους που εκεί δεν γνωρίζω ποιος υπερέχει. Ας δούμε τι προβλέπουμε στα παιχνιδια της Πέμπτης που ολοκληρώνει την κανονική περίοδο:

ΒΟΤΣΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ: Ματς φωτιά για τον ΒΟΤΣΗ και λιγότερο ενδιαφέρον για τον ΙΩΝΙΚΟ. Ο ΒΟΤΣΗΣ ανάλογα με το αποτέλεσμα μπορεί να καταλήξει 3ος ή 5ος με βάση φυσιολογικά αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια. Πρώτα θα αναφερθώ στο τι συμβαίνει ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα: 0-3 και 1-3 ο ΒΟΤΣΗΣ ισοβαθμεί με ΜΟΥΔΑΝΙΑ και απομένει να δούμε τι γίνεται στην ισοβαθμία, 2-3 ο ΒΟΤΣΗΣ καταλήγει 4ος, ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 3ος, νίκη ΒΟΤΣΗ με οποιαδήποτε αποτέλεσμα ο ΒΟΤΣΗΣ βγαίνει 3ος (έχει την ισοβαθμία με ΠΟΛΥΓΥΡΟ). Φυσικά με την υπόθεση ότι ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ θα κερδίσει τρίποντο στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ. Σε άλλη περίπτωση περιπλέκονται περισσότερο τα πράγματα για την 3η θέση. 

Τι βλέπω τώρα. Είναι δύο ομάδες που έδειξαν ότι βρίσκονται σε αντίθετο φεγγάρι. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι σε καλό φεγγάρι ενώ ο ΒΟΤΣΗΣ δεν φαίνεται να είναι σε καλό φεγγάρι καθώς έχασε βαθμό από την ΜΕΝΤ. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι καλύτερη ομάδα και είναι το φαβορί, μοναδικό αρνητικό ότι παίζει εκτός έδρας και κυρίως στο ότι ίσως να είναι «άδειος» μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο ΒΟΤΣΗΣ έχει θέμα καθώς του λείπουν παίκτες λόγω τραυματισμών, κάθε ματς εμφανίζεται με άλλο ρόστερ και έχασε ευκαιρία να μπει τετράδα στο ματς με την ΜΕΝΤ. Να δούμε και ποιοι θα παίξουν την Πέμπτη γιατί είναι καθοριστικό για την έκβαση του ματς.  Είναι χειρότερη ομάδα αλλά έχει κίνητρο. Πιστεύω ότι θα τα παίξει όλα για όλα για να πάρει δύο σετ. Προβλέπω στο τέλος νίκη ΙΩΝΙΚΟΎ 1-3

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, παίζει καλά και με εξαίρεση την ήττα από τον ΒΟΤΣΗ παίζουν στα όρια τους και φτάσανε ένα βήμα πριν την τετράδα χωρίς να το περιμένουν. Στην πραγματικότητα έτσι όπως παίζουν τον τελευταίο καιρό αξίζουν να είναι στην τετράδα. Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ αν έπαιζε αυτό το ματς στην αρχή της χρονιάς θα κόντραρε αλλά τώρα δεν βλέπω πως μπορεί να πάρει κάτι από το ματς. Δεν έχει κίνητρο ενώ τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ έχουν υποθέτω. Προβλέπω 0-3 και βλέπω τους Μουδανιώτες να παίρνουν τα αμάξια τους και να μετακινούνται στο κλειστό του ΒΟΤΣΗ και να φωνάζουν ΙΩΝΙΚΟΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ….

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Ενδιαφέρον ματς καθώς παίζουν οι δύο μεγάλοι ηττημένοι της Δευτέρας. Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ έχασε 3-1 από τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ και τώρα ίσως βρεθεί και 4ος αλλά είναι σίγουρα τετράδα. Ο ΦΟΙ, ΦΟΙ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ το θέλει οπωσδήποτε το ματς γιατί θέλει σε περίπτωση που βγει τέταρτος ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ να πάνε με 2-0 νίκες. Το ματς εξαρτάται από τον ΦΟΙΝΙΚΆ γιατί είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας αλλά θα πρέπει να διαχειριστεί εσωτερικά την πρώτη του ήττα φέτος. Είπαμε όλα ήταν καλά ως τώρα γιατί κέρδιζαν συνέχεια, τώρα θα πρέπει να διαχειριστούν την πρώτη ήττα που συνήθως φέρνει γκρίνιες. Επίσης μια τέτοια ήττα κλονίζει και την αυτοπεποίθηση της ομάδας που ένοιωθε άτρωτη. Τώρα πρέπει να βγουν μπροστά οι έμπειροι και οι προσωπικότητες της ομάδας. Νομίζω ότι ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ θα το πάρει το παιχνίδι με τον ένα ή άλλο τρόπο. Προβλέπω 1-3

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ – ΜΕΝΤ: Το μοναδικό ματς που είναι αδιάφορο. Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ παίζει χωρίς κανένα κίνητρο ενώ η ΜΕΝΤ έχει βελτιωθεί πολύ και παίζει καλά, κοντράρει όλα τα ματς. Δεν θα επεκταθώ πολύ στο συγκεκριμένο ματς. Προβλέπω πέντε σετ και ας νικήσει ο καλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads