Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-02-14

«Όνειρο μου να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»


 Η πασαδόρος της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου με συνέντευξη της μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας και τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ApexSports.gr σχολίασε τις συνθήκες στο βόλεϊ γυναικών και το γεγονός πως θεωρείται ακόμα ερασιτεχνικό είπε: «Είναι μεγάλο το πρόβλημα. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στο γήπεδο, είναι σημαντικό να γίνει επαγγελματικό. Παρόλα αυτά το θεωρώ μακρινό όνειρο. Δεν πιστεύω ότι τα επόμενο χρόνια οι γυναίκες θα παίρνουν ένσημα ή ότι θα γίνει επαγγελματική η Volley League. Από εμάς τις αθλήτριες υπάρχει μια πίεση για να αλλάξουν τα πράγματα, γίνονται πολλές συζητήσεις και θεωρώ ότι και ο ΠΑΣΑΠ βοηθάει αρκετά».

Για την άφιξη του Γιούνους Οτσάλ στην ΑΕΚ, τόνισε: «Αν ήταν να προτείνω κάποιον να έρθει στην ομάδα, αυτός θα ήταν ο Γιούνους, γιατί ξέρω ότι και αυτός το ήθελε πολύ. Όταν ήρθε θέσαμε ξανά τους στόχους μας από την αρχή».

Για την πορεία της Ένωσης μέχρι στιγμής, ανέφερε: «Η δουλειά που κάνουμε αποδίδει καρπούς. Δεν θα μπορούσα να αφήσω έξω τον κόσμο, που στην έδρα μας είναι πάντα το «παρών» και μας δίνει μεγάλη δύναμη. Χωρίς τον κόσμο δίπλα μας, δεν θα ήταν το ίδιο για εμάς. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο και για αυτό είμαι εδώ, θα ήθελα να είμαι και του χρόνου».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Κωνσταντινίδου μίλησε για τους στόχους της: «Θα ήθελα πολύ να δω τον εαυτό μου να σηκώνει το πρωτάθλημα, μη σου πω ότι το βλέπω και στα όνειρά μου (γέλια)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads