Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-02-22

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΠΕ.Σ.Θ-- Ο Μάντης Κάλχας προβλέπει και σχολιάζει! ΦΟΙ, ΦΟΙ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ!


 

Μετά από μια πολύ σημαντική αγωνιστική και αφού μεσολάβησε τσικνοπέμπτη πάντα οι ομάδες αδειάζουν ψυχολογικά και γεμίζουν σε κιλά αντίστοιχα. Νομίζω ότι έχει την σημασία του να σχολιάσουμε την προηγουμένη αγωνιστική πριν πάμε στην ερχόμενη.

Έτσι στο μεγάλο ντέρμπι το οποίο και παρακολούθησα είχαμε ξεκάθαρο νικητή τον ΦΟΙ, ΦΟΙ, ΦΟΙΝΙΚΑ με 3-0 και αυτό συνέβη για δυο βασικούς λογούς (α) ο ΙΩΝΙΚΟΣ δυσκολευόταν στην υποδοχή τόσο οι ακραίοι όσο και ο λίμπερο με αποτέλεσμα να χαθεί το πλεονέκτημα που έχει στο κέντρο και οι ακραίοι να παίζουν ψηλή μπάλα που τους δυσκολεύει (β) ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ έχει πολλούς παίκτες να βάλει αν κάποιος δεν είναι καλά και όπως και έκανε με τον Καλιανίδη να είναι πολύ καλός, ενώ ο ΙΩΝΙΚΟΣ δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. Άρα όπως τα βλέπω ο ΦΟΙ, ΦΟΙ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ 99% θα δικαιώσει τις προβλέψεις και θα είναι πρωταθλητής, και του χρόνου Α2. 

Στο ντέρμπι για την τετράδα ο εφτάψυχος ADMIRAL πέρασε και από τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ με 2-3 και σφράγισε εισιτήριο για τα πλειοφ όπου μάλλον θα αντιμετωπίσει τον ΦΟΙΝΙΚΑ εκτός εάν στραβοπατήσει ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ στα ΜΟΥΔΑΝΙΑ και πάρει κάτι ο ΒΟΤΣΗΣ στα παιχνίδια εντός με ΦΟΙΝΙΚΑ  και ΙΩΝΙΚΟ (δύσκολο). Άρα το μόνο που μένει να δούμε μέχρι το τέλος της περιόδου είναι το ποιος θα βγει τρίτος και θα παίξει με τον ΙΩΝΙΚΟ, τα υπόλοιπα μάλλον έχουν τελειώσει με ΦΟΙΝΙΚΑ πρώτο, ΙΩΝΙΚΟ δεύτερο, ΠΟΛΥΓΥΡΟ και ΒΟΤΣΗ και μετά ΜΟΥΔΑΝΙΑ που από ότι είδα κέρδισαν 3-0 την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ (που το παρατησε).  

Τι έχουμε αυτή την εβδομάδα
ΒΟΤΣΗΣ – ΦΟΙ, ΦΟΙ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Παίζουν οι δυο μεγάλοι νικητές τις προηγουμένης αγωνιστικής και πιστεύω θα είναι λίγο άδειες οι δυο ομάδες. Το ματς έχει μεγάλο φαβορί τον ΦΟΙΝΙΚΑ και οτιδήποτε άλλο εκτός από νίκη του πρωτοπόρου θα είναι μεγάλη έκπληξη. Ο ADMIRAL, βγάζει χαρακτήρα και μάλλον δίκαια θα είναι τετράδα, πιστεύω ότι θα σημαδέψει περισσότερο το ματς με τον ΙΩΝΙΚΟ για να πάρει κάτι πάρα με τον ΦΟΙΝΙΚΑ. Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ θεωρώ ότι θα το πάρει εύκολα το ματς αν είναι σοβαρός και δεν υποτιμήσει τον ΒΟΤΣΗ. Από την άλλη ο ADMIRAL είναι καλή ομάδα και αν του δώσεις δικαίωμα θα σε δυσκολέψει ειδικά στο γήπεδο του. Προβλέπω 0-3

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ-ΔΕΛΤΑ: Εύκολο ματς για τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ 3-0 και φύγαμε για σουβλάκια στον Αγ. Πρόδρομο. Για τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ το σημαντικό ματς είναι με τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ εκτός την επόμενη εβδομάδα όπου δεν πρέπει να έχει απώλειες για να βγει σίγουρα 3ος.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΜΕΝΤ: Οι γηπεδούχοι θα κοιτάξουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με την ΜΕΝΤ που είναι μαχητικοί στον δεύτερο γύρο. Προβλέπω 3-0

Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής παίχτηκε ήδη στις 12.2 με νικητή τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ 3-0 μέσα στην ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ. Τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ παρά την νωπή ήττα από τον ΒΟΤΣΗ κέρδισαν ανετά την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ στο ντέρμπι της 5ης θέσης, από την οποία είχαν χάσει στον πρώτο γύρο, και φαίνεται να το διασκεδάζουν και να παίζουν καλά αυτή την περίοδο. Τους βοηθά πολύ ο νέος κεντρικός που πήραν (Σιουτης) και ο Κουρτίδης που μαζί με τον έμπειρο Ροδοβιτη στην πάσα κάνουν μια πολύ καλή επιθετική γραμμή. Από την άλλη η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ τα παράτησε και λογικό γιατί με το ρόστερ που είχε θα έπρεπε να πάει καλύτερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads