Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-01-12

ΚΥΠΡΟΣ: Σπουδαίοι αγώνες σε Παραλίμνι και Πάφο


ΗΕ.Ν.Π. αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ ο Kuutio Homes Παφιακός την Αναγέννηση Δερ. και η Ολυμπιάς Φρ. την Ανόρθωση

 Mε τρία εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια συνεχίζεται την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών που αποτελεί και την πρεμιέρα στο 2023. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ μετά την απόφαση της Δικαστικής και την αφαίρεση 4 βαθμών υποχώρησε στην 5η θέση και ταξιδεύει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την Ε.Ν.Π. (Ώρα έναρξης 20:30). Πολύ κρίσιμος είναι ο αγώνας Kuutio Homes Παφιακού – Αναγέννησης Δ. στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» (ώρα έναρξης 20:00). H δεύτερη στη βαθμολογία Ανόρθωσις ταξιδεύει στο Φρέναρος για να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάς Φρ. (ώρα έναρξης 20:00). To ντέρμπι Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα ανσβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ομόνοιας.

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ε.Ν.Π. –ΑΠΟΕΛ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι θα διςξαχθεί στο Παραλίμνι μεταξύ δυο ομάδων που έχουν στόχους. Ο ΑΠΟΕΛ ειδικά μετά την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών υποχώρησε στην 5η θέση και ταξιδεύει στο Παραλίμνι μόνο για το τρίποντο. ΄Άλλο αποτέλεσμα δεν θα ικανοποιήσει την ομάδα του Μέλκα τρεις αγώνες πριν από το τέλος της ρέγκιουλαρ σίζον. Παραλλήλως, οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να πάνε με καλή ψυχολογία στο εξ αναβολής ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με την Ομόνοιας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023.

Η Ε.Ν.Π. θέλει να κερδίσει μέσα στην έδρα της ισοφαρίζοντας τον ΑΠΟΕΛ στις νίκες σε περίπτωση που συναντηθούν στη δεύτερη φάση αποκτώντας κίνητρο για τη συνέχεια.

Στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 3-1 σετ στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ».

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.

Πολύ σημαντικός είναι ο αγώνας στην Πάφο για τις δυο ομάδες. Ο Kuutio Homes Παφιακός δεν έχει πολλές επιλογές παρά μόνο να κερδίσει εάν θέλει να πλασαριστεί στην τετράδα και ναζευγαρώσει τις νίκες επί της Αναγέννησης Δερ.

Η Αναγέννηση Δερ. βρίσκεται στην 3η θέση και ευελπιστεί με νίκη να κάνει βήμα για ψηλότερα. Ταυτοχρόνως, θα επιδιώξει το τρίποντο ώστε να ισοφαρίσει και την ομάδα της Πάφου στις νίκες ενόψει της δεύτερης φάσης. Ο Ελλαδίτης κόουτς Κυριάκος Καμπερίδης θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Kuutio Homes Παφιακού για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του.

Στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής ο Kuutio Homes Παφιακός επικράτησε με 2-3 στη Δερύνεια.

«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ»: ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Δύσκολο παιχνίδι για την Ανόρθωση που πάει στο Φρέναρος για να επικρατήσει της Ολυμπιάδος. Η ομάδα της «Μεγάλης Κυρίας» χρειάζεται το τρίποντο για να μείνει στην 2η θέση.

Η Ολυμπιάδα Φρενάρους θα ψάξει το κέρδος με τη νέα χρονιά για να μπει με το δεξί στο 2023 και να αποκτήσει κίνητρο για τη συνέχεια.

Στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής η Ανόρθωση κέρδισε την Ολυμπιάς Φρ. με 3-0 σετ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1Ο ΑΓΩΝΕΣ)

  1. Ομόνοια (9 Αγώνες) 9-0 27-04 26
  2. Ανόρθωσις 7-3 24-16 19
  3. Αναγέννηση Δερ. 5-5 24-19 18
  4. Νέα Σαλαμίνα 6-4 22-18 17
  5. ΑΠΟΕΛ (9 Αγ.) 5-4 17-14 16
  6. Kuutio Homes Παφιακός 4-6 16-22 12
  7. Ε.Ν.Π. 2-7 09-21 06
  8. Ολυμπιάς Φρ. 0-9 02-27 00

 

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads