Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-01-18

Ο Μάντης Κάλχας σχολιάζει και προβλέπει, για την Β΄ Εθνική Ανδρών ΕΠΕΣΘ!


Τελικά η πρώτη αγωνιστική του νέου έτους δεν έκρυβε εκπλήξεις αλλά συναρπαστικά παιχνίδια που σε γενικές γραμμές προβλέψαμε την έκβαση τους. 

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ «πέρασε» από τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ χάνοντας το πρώτο σετ αλλά μετά επικράτησε μάλλον άνετα. Ο ADMIRALνίκησε σε πέντε σετ την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ μετά από ένα παιχνίδι δύο και πλέον ωρών με πολύ σασπενς. Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ κέρδισε αλλά έχασε σετ από την ΜΕΝΤ ενώ ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ κέρδισε όπως αναμενόταν άνετα το ΔΕΛΤΑ. Με αυτά τα αποτελέσματα αρχίζει να διαμορφώνεται μια πρώτη κατάσταση στην κορυφή με ΦΟΙΝΙΚΑ και ΙΩΝΙΚΟ να απομακρύνονται και να έχουν καπαρώσει τις δύο πρώτες θέσεις εκτός πολύ πολύ μεγάλου απροόπτου και ADMIRAL, ΠΟΛΥΓΥΡΟ να έχουν σημαντικό προβάδισμα για τις άλλες δύο θέσεις τις τετράδας με ΜΟΥΔΑΝΙΑ και ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ να κυνηγούν αλλά η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ μετά την ήττα της χτες με σημαντικά λιγότερες ελπίδες.

Ας πάμε όμως στην επερχόμενη αγωνιστική που έχει καλά ματσάκια.

ΒΟΤΣΗΣ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Καυτό ντέρμπι στο κλειστό του ΒΟΤΣΗ, όποιος κερδίσει παίρνει πολύ σημαντικό προβάδισμα για την μάχη της 3ης θέσης και εδραιώνει την θέση του στα playoff. Ο ADMIRALνίκησε δύσκολα, αυτή την φορά στα 5 σετ την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς έχασε τον βασικό του ακραίο από την αρχή με τραυματισμό (σοβαρό μάλλον) και τον διαγώνιο του πιο μετά (ο οποίος «δέθηκε» και μπήκε ξανά). Παρόλα αυτά τα κατάφερε επιστρατεύοντας και εμπειρία από τον πάγκο να πάρει την νίκη και να μείνει 3ος. Από ότι μου μεταφέρθηκε ο ADMIRALενισχύθηκε με ένα νεαρό διαγώνιο με εντυπωσιακά χτυπήματα στην επίθεση ενώ προστέθηκαν και δύο παιδία που έπαιξαν με την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ και θα βοηθήσουν. Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ απέναντι στον ΙΩΝΙΚΟ εμφανίστηκε ενισχυμένος με τον έμπειρο ακραίο ΚΑΛΛΕΡΓΗ που θα βοηθήσει σε υποδοχή και θα δώσει πιο πολλές επιλογές στην επίθεση. Το ματς είναι δύσκολο για προβλέψεις. Το πρώτο ματς στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ έληξε με επικράτηση του ADMIRAL 0-3 αλλά από τότε έχει περάσει πολύ καιρός και ειδικά ο ΒΟΤΣΗΣ έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του και τις σταθερές του ως ομάδα (ποιότητα σε υποδοχή και βάση στην άμυνα). Θεωρώ ότι θα είναι παιχνίδι με πολλά σετ και θα εξαρτηθούν πολλά από το πως θα πάνε τα νέα αποκτήματα των δύο ομάδων. Υποδοχή και άμυνα είναι το κλειδί. Όποιος παίξει καλά αυτά τα δύο στοιχεία θα έχει προβάδισμα. Θεωρώ ότι θα πάει ται-μπρεικ και ελαφρύ προβάδισμα ADMIRAL

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Ο ΙΩΝΙΚΟΣ δείχνει ότι είναι πολύ καλά. Κέρδισε χωρίς να ζοριστεί πολύ στα 3 τελευταία σετ τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ και φαίνεται να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον ΦΟΙΝΙΚΑ στο τέλος της χρονιάς. Παίζει καλά, έχει αποκτήσει συνοχή και οι παίκτες έχουν ρόλους. Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ είναι αδιάφορος καθώς ούτε προς τα πάνω θα πάει, ούτε προς τα κάτω. Θεωρώ το ματς θα πάει στο 3-0 και θα παίξουν και όλα τα παιδιά από τις δύο ομάδες. Ίσως ένα πρόβλημα που δεν έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ακόμη ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι το μικρό βάθος στο ρόστερ του, βέβαια δεν μιλάμε για το συγκεκριμένο ματς αλλά γενικότερα. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ έχει 6 πολύ καλούς παίκτες ενώ οι υπόλοιποι αθλητές δεν μπορούν να σταθούν στο ίδιο επίπεδο. Δεν ξέρω εάν ενισχύθηκε και κάλυψε μερικώς αυτή την αδυναμία αλλά ίσως να αποτελέσει πρόβλημα στο τέλος της χρονιάς. 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Ενδιαφέρον ματσάκι με ξεκάθαρο φαβορί τον πρωτοπόρο. Τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ έχουμε πει ότι κυνηγάνε όλα τα παιχνίδια αλλά στο κλείσιμο της χρονιάς εμφάνιζαν μια κάμψη με βάση τα αποτελέσματα τους. Θα δούμε πως θα ξεκινήσουν γιατί είχαν ρεπό την πρώτη αγωνιστική του 2023. Θεωρώ ότι ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ με βάση την εικόνα του απέναντι και στις άλλες ομάδες της ίδιας δυναμικότητας με τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ θα επικρατήσει με 3-0 και θα δώσει και ευκαιρίες να παίξουν και όλοι οι παίκτες. Τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ θα πρέπει να επικεντρωθούν στα επόμενα παιχνίδια για να κυνηγήσουν την τετράδα. Προβλέπω 3-0.

ΜΕΝΤ – ΔΕΛΤΑ: Ντέρμπι ουραγών με ενδιαφέρον για λόγους γοήτρου καθώς δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ΜΕΝΤ φαίνεται ότι παίζει καλύτερα αυτή την περίοδο, πήρε σετ από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ και είναι πιο ανταγωνιστική, με πιο νέα παιδιά. Το ΔΕΛΤΑ αποτελείται από έμπειρους παίκτες που ξέρουν βόλει αλλά τα χρόνια περνάνε και δεν γυρνάνε. Προβλέπω ντέρμπι και πέντε σετ με τελική νίκη του ΔΕΛΤΑ 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads