Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2023-01-01

Μόνο ωραίες αναμνήσεις! Αυτές έμειναν!  (φώτο - βίντεο)


Κλιμακίων συνέχεια: Έχω εκφράσει πολλές πολλές τις αντιρρήσεις μου σχετικά με την  διακοπή - απαγόρευση των διακλιμακιακών συγκεντρώσεων και των φιλικών αγώνων μεταξύ των γειτονικών Ενώσεων, από την ΕΟΠΕ! Ακόμη και με τον τρόπο που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια, δηλαδή  με την συμμετοχή όχι αμιγών ομάδων, στα φιλικά που γίνονται κάθε δυο χρόνια στις Διακλιμακιακές συγκεντρώσεις! 

Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που παίρνουν αποφάσεις για την ανάπτυξη, ότι  οι συγκεντρώσεις ή τα φιλικά δεν γίνονται μόνο για αγωνιστικούς λόγους, ούτως ή άλλως τα παιδιά που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες έχουν επιλεγεί πολύ πριν τα Διακλιμακιακά, από τις κατά τόπους επισκέψεις των προπονητών των Εθνικών ομάδων,  αλλά για πολύ περισσότερους και σημαντικότερους, κατά την άποψή μου!

Σκοπός των κλιμακίων δεν είναι μόνο να επιλέξουμε και να προπονήσουμε  τα παιδιά που θα αγωνιστούν στις εθνικές ομάδες, αλλά να τα κρατήσουμε στο άθλημα προσπαθώντας  να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν είναι και το τέλος του κόσμου, αν κάποιο παιδί δεν συνεχίσει στις Εθνικές ομάδες!

Μέσα από τα κλιμάκια θέλουμε πρώτα να αγαπήσουν το άθλημα, να έχουν ευχάριστες εμπειρίες, αναμνήσεις, φιλίες και να παραμείνουν σε αυτό είτε ως αθλητές που θα αγωνιστούν σε εθνικές κατηγορίες, είτε ως προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, θεατές και σε βάθος χρόνου, όταν θα γίνουν μητέρες να φέρουν τα παιδιά τους στο άθλημα. Γι αυτό και άλλωστε προσπαθούμε να έχουμε παιδιά και από διαφορετικούς συλλόγους, ώστε να τους έχουν σαν πρότυπα  στις ομάδες τους!

Δείτε για παράδειγμα την Διακλιμακιακή συνάντηση κοριτσιών (γεν 1995-96) που πραγματοποιήθηκε στο Σουφλί 26-30 Δεκεμβρίου 2009, μεταξύ των Κλιμακίων ΕΣΠΕΜ - ΕΠΕΣΘ -ΕΣΠΕ Θράκης Ανατ. Μακεδονίας. 

Όποτε βρισκόμαστε στα γήπεδα με τα κορίτσια, όλες έχουν  να θυμηθούν και κάτι όμορφο από εκείνη την περίοδο. Όσο για το αποτέλεσμα των φιλικών, ούτε που  θυμούνται! Ούτε και γω!
Μόνο ωραίες αναμνήσεις! Αυτές  έμειναν! 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την παραπάνω συγκεντρωτική, αλλά μόνο από τις "εξωαγωνιστικές δραστηριότητες", γιατί μόνο γι αυτές συζητάνε, 13 χρόνια μετά! 

Υ. Γ. 1 Να θυμίσω ότι την περίοδο εκείνη, ήμουν μοναδικός προπονητής των Κλιμακίων ΕΣΠΕΜ -ΕΠΕΣΘ  και ο Γιώργος Τεκτονίδης μοναδικός προπονητής του Κλιμακίου  ΕΣΠΕ Θράκης Ανατ. Μακεδονίας. Όχι όπως τώρα...! 

Υ.Γ. 2 Από τα 35 κορίτσια της συγκεντρωτικής, ελάχιστες αγωνίστηκαν σε Εθνικές ομάδες. Πολλές όμως σε Εθνικές κατηγορίες!

Πες, πες, κάτι μπορεί να μείνει!

ΜΠΑΚΑΡ


Η μετέπειτα Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλα!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads