Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-12-07

Ο Μάντης Κάλχας σχολιάζει και προβλέπει για την Β΄ Εθνική Ανδρών της ΕΠΕΣΘ!


Προχωράμε προς το τέλος του πρώτου γύρου αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι με το τέλος του 1ου γύρου θα έχουμε μια καθαρή εικόνα κυρίως για την τετράδα καθώς η ουρά δεν απασχολεί αφού δεν πέφτει και κανένας. Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα; Ο Φοίνικας νίκησε άνετα τον Βότση 3-0 κάτι που είχαμε προβλέψει καθώς είναι καλύτερη ομάδα και ο ADMIRAL χωρίς γεμάτο το ρόστερ δεν μπορεί να κοντράρει ομάδες σαν τον ΦΟΙΝΙΚΑ. Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ στο άλλο ντέρμπι κέρδισε 2-3 μέσα στα ΜΟΥΔΑΝΙΑ που δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στην νίκη επί του ADMIRAL ενώ η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ έμεινε ζωντανή στη μάχη για την τετράδα. Στις επόμενες 2 αγωνιστικές έχει πολλά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν θέση στην 4άδα που θα διαμορφώσουν μια εικόνα. Πάμε όμως στα παιχνίδια μας:

 ΒΟΤΣΗΣ – ΜΕΝΤ: Ο ADMIRAL έχασε σχετικά εύκολα στο ΦΟΙΝΙΚΑ ενώ η ΜΕΝΤ έχασε επίσης εύκολα από τον ΙΩΝΙΚΟ. Εδώ το ματς προσφέρεται για αποθεραπεία και δοκιμές για τον ADMIRAL και προβλέπω επιστροφή στις νίκες με 3-0. 

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Ωραίο ματς και αμφίρροπο θα γίνει. Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ είναι δυνατός φέτος και στηρίζεται σε ΒΕΛΟ και ΩΡΟΛΟΓΑ σε αντίθεση με τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ που στηρίζεται σε νέα παιδιά και έχει ΜΠΑΤΖΙΛΗ και ΡΟΔΟΒΙΤΗ ως έμπειρους. Εάν τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ παίξουν καλά το μπλοκ άμυνα απέναντι στους δύο πολύ καλούς επιθετικούς του ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ τότε θα έχουν τύχη. Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ δεν είναι σταθερός στην υποδοχή και από εκεί ξεκινούν πολλά προβλήματα καθώς θα πρέπει να διορθώνουν τις μπάλες οι καλοί ακραίοι που έχει. Τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ έχουν υπεροπλία στην πάσα και μεγαλύτερη ισορροπία ως ομάδα ενώ ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ στηρίζεται σε 2 μονάδες που αν δεν πάνε καλά ή βρεθεί με δύσκολη περιστροφή ζορίζεται στην επίθεση. Πιστεύω ότι το ματς θα πάει στα πέντε σετ με νικητή τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ 3-2 

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Καλό ματς και αυτό με φαβορί τον ΦΟΙΝΙΚΑ. Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ το είχαμε πει είναι καλή ομάδα και έμπειρη και θα παλέψει δυνατά για την τετράδα. Έχει καλές μονάδες σε όλες τις θέσεις και αν είναι πλήρης μπορεί να παίξει καλά. Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα, η καλύτερη στην κατηγορία με πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Νίκησε με άνεση τον ADMIRAL και νομίζω ότι θα κερδίσει και μέσα στην ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ που θα παλέψει το ματς και θα κοντράρει όντας και στην έδρα της. Αν δούμε λίγο τα ροστερ των δύο ομάδων και οι δύο ομάδες έχουν καλούς και ισάξιους πασαδόρους, στο κέντρο από την μια έχουμε την εμπειρία του ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑΝΟΥ της ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ από την άλλη την αθλητικότητα του ΚΥΡΙΜΛΙΔΗ ενώ στην άκρη νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το πλεονέκτημα του ΦΟΙΝΙΚΑ με πολύ αθλητικά παιδιά, σταθερά σε επίθεση και υποδοχή. Στην θέση του διαγώνιου ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ υπερτερεί σε σχέση με την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ όπως και στο λίμπερο. Προβλέπω 0-3 ή 1-3 ανάλογα με το πως θα πάει το ματς από μεριάς ΦΟΙΝΙΚΑ που αυτός θα καθορίσει το ματς.

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ – ΔΕΛΤΑ: Ντέρμπι ουραγών στις Συκιές. Το ΔΕΛΤΑ πήρε σετ από τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ και το πάλεψε και στο τελευταίο σετ ενώ ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ είχε ρεπο. Κατά την γνώμη μου ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ είναι καλύτερη ομάδα και θα κερδίσει άνετα το παιχνίδι αυτό χωρίς να ζοριστεί πολύ, έχει πολλές περισσότερες λύσεις, παιδιά με δυνατότητες που όμως κάνουν το χόμπι τους. Αντίθετα το ΔΕΛΤΑ είναι χειρότερο από πέρσι με πρόβλημα στην πάσα και λιγότερε επιλογές επιθετικά. Προβλέπω 3-0





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads