Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-12-21

Ο Μάντης Κάλχας σχολιάζει και προβλέπει για την Β΄ Εθνική Ανδρών ΕΠΕΣΘ!


 Έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Β Εθνικής ΕΠΕΣΘ και μπορούμε πλέον να έχουμε μια καλή εικόνα της δυναμικής των ομάδων που συμμετέχουν και να κάνουμε πιο ασφαλείς προβλέψεις. Αυτή η δυναμική πιθανόν βέβαια να αλλάξει κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όπου ήδη κάποιες ομάδες ακούγεται ότι θα ενισχυθούν. Θα δούμε αν κάποιες από αυτές τις μεταγραφές θα παίξουν και στα αυριανά παιχνίδια, τα πρώτα του δευτέρου γύρου. Το πρωτάθλημα εμφανίζει δύο ενδιαφέρουσες μάχες (α) στην κορυφή μεταξύ των ΦΟΙΝΙΚΑ και ΙΩΝΙΚΟΥ που φαίνεται να ξεχωρίζουν και (β) στην είσοδο στην τετράδα όπου έχουν ξεχωρίσει ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ και ΒΟΤΣΗΣ αλλά ακόμη δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ και ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Θα επιχειρήσω να κάνω μια σύντομη αναδρομή για τις 9 ομάδες και μετά θα πάω στην ανάλυση των παιχνιδιών της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Αήττητος με μια απώλεια βαθμού στον Ιωνικό. Έχει την πιο πλήρη ομάδα με βάθος και επιλογές. Αν κερδίσει στην έδρα του τον ΙΩΝΙΚΟ στο δεύτερο γύρο έχει πολύ σοβαρό προβάδισμα. Εκτός έδρας έχει ΠΟΛΥΓΥΡΟ και ΒΟΤΣΗ που εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει πιστεύω

 ΙΩΝΙΚΟΣ: Πολύ καλή ομάδα. Αδίκησε τον εαυτό της με την ήττα εντός έδρας από τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ. Πιστεύω ότι θα βγει δεύτερος και θα τα παίξει όλα για όλα στο δεύτερο γύρο με τον ΦΟΙΝΙΚΑ. Αυτή την στιγμή υπολείπεται του ΦΟΙΝΙΚΑ σε ποιότητα και λύσεις και παίζει σε δύο επικίνδυνες έδρες στο δεύτερο γύρο σε ΒΟΤΣΗ και ΠΟΛΥΓΥΡΟ.

 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Έκανε πολύ καλή πορεία με δύο μόνο ήττες από ΒΟΤΣΗ και ΦΟΙΝΙΚΑ. Είναι ομάδα που στηρίζεται σε δύο παίκτες κυρίως και δεν έχει βοήθεια από τον πάγκο αν χρειαστεί. Έχει περάσει από ΔΙΑΒΑΤΑ και ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, πιστεύω ότι θα είναι τετράδα και πολλά θα κριθούν από το τι θα κάνει σε ΒΟΤΣΗ και ΜΟΥΔΑΝΙΑ. 

ADMIRAL ΒΟΤΣΗΣ: Έχει παίξει καλά στο πρώτο μισό του πρώτου γύρου. Φαίνεται ότι τον έχουν αποσυντονίσει οι πολλοί τραυματισμοί, οι αλλαγές σχημάτων και η ήττα από ΜΟΥΔΑΝΙΑ εντός. Ξεκινά με δύο κρίσιμα παιχνίδια με ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ εκτός και ΠΟΛΥΓΥΡΟ εντός. Αν τα πάρει θα είναι σίγουρα τετράδα και πιθανότατα τρίτος. 

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ: Καλύτερη ομάδα από ότι δείχνει η βαθμολογία. Πιστεύω ότι θα παίξει για την τετράδα μέχρι τέλους, ειδικά αν ενισχυθεί καθώς έχει κενά σε κάποιες θέσεις. Έχει έμπειρους παίκτες και μπορεί να παίξει καλά. Κλειδί τα παιχνίδια με ΒΟΤΣΗ και ΠΟΛΥΓΥΡΟ καθώς αυτούς κυνηγάει στην βαθμολογία 

ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Νεανική ομάδα με ενέσεις εμπειρίας από ΡΟΔΟΒΙΤΗ και ΜΠΑΤΖΙΛΗ. Δύσκολα θα αντέξει για την τετράδα αλλά θα έχει ρόλο ρυθμιστή μέχρι τέλους καθώς παίζει με ΒΟΤΣΗ, ΠΟΛΥΓΥΡΟ εντός. Έχασε σημαντικό έδαφος με τις ήττες από ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ και ΠΟΛΥΓΥΡΟ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Είναι ανταγωνιστικός και κόντραρε τις ομάδες της τετράδας. Πιστεύω ότι θα κάνει 1-2 ζημιές αν του δοθεί η ευκαιρία. Είναι μια ταχύτητα μόνος του δηλ μακριά από την τετράδα αλλά και μακριά από τις δύο άλλες ομάδες στο βυθό της βαθμολογίας

ΔΕΛΤΑ και ΜΕΝΤ: Οι δύο πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα παλέψουν μόνες τους αν και η ΜΕΝΤ νομίζω ότι είναι με διαφορά η πιο αδύναμη από τις δύο. Δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν ζημιές στις υπόλοιπες ομάδες. 

Εκτίμηση με όσα έχω δει μέχρι τώρα, ΦΟΙΝΙΚΑΣ πρωταθλητής, ΙΩΝΙΚΟΣ δεύτερος και ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΒΟΤΣΗΣ και ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ για τετράδα με αουτσάιντερ τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ.
Πάμε τώρα στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου με ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στην προηγούμενη αγωνιστική είχαμε την νίκη του ΦΟΙΝΙΚΑ επί του ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ που κόντραρε μόνο στο πρώτο σετ. Αντίστοιχα ο ΙΩΝΙΚΟΣ νίκησε με 3-0 τον ΒΟΤΣΗ που κόντραρε για δύο σετ και την πολύ δύσκολη νίκη των ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ επί του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ με 3-1 αλλά τα σετ όλα γεμάτα και στον πόντο. Τέλος είχαμε οικογενειακό διπλό μεταξύ ΜΕΝΤ και ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ. 

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ:  Ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι το μεγάλο φαβορί. Παίζει καλά αρχίζει να εδραιώνεται στην δεύτερη θέση. Προχτές ζορίστηκε στα δύο πρώτα σετ αλλά ο ΒΟΤΣΗΣ δεν άντεξε στο τρίτο. Όπως είπαμε κλειδί η υποδοχή και άμυνα για τον ΙΩΝΙΚΟ αν παίξουν καλά σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσει η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ στο μπλοκ καθώς οι ακραίοι του είναι εξαιρετικοί επιθετικοί και ειδικά ο πασαδόρος έχει χημεία με τον Κωνσταντίνου και τον διαγώνιο. Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ είναι μια ομάδα με έμπειρα παιδιά σε κάποιες θέσεις (πάσα, άκρη, κέντρο) που μπορούν να κρατήσουν την ομάδα αλλά δεν φτάνουν από μόνοι τους για να κερδίσουν τον ΙΩΝΙΚΟ. Δεν ξέρουμε αν θα κατέβει ενισχυμένη με μεταγραφές σε αυτό το ματς η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ και με ποιους. Σίγουρα θα κοντράρει αλλά δεν νομίζω ότι η δυναμική της είναι για να κερδίσει αυτό το ματς. Προβλέπω 3-0 άντε 3-1 

ΜΕΝΤ- ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Εύκολο ματς για τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Προβλέπω 0-3 και γρήγορη επιστροφή στην πρωτεύουσα του νομού Χαλκιδικής για ξεκούραση. 

ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΔΕΛΤΑ: Επίσης εύκολο ματς για τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ που φαίνεται ότι βρίσκονται σε κακό φεγγάρι. Ζορίστηκαν πολύ με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ και λίγο έλειψε να χάσουν και βαθμό ή βαθμούς. Δεν ξέρω αν τους έλειπαν παίκτες αλλά γενικά μετά την νίκη στον ΒΟΤΣΗ δεν πάνε καλά. Το ΔΕΛΤΑ δεν είναι ικανό να ζορίσει τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ πιστεύω και το ματς θα πάει 3-0 εύκολα ή δύσκολα. 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Επίσης παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ μετά από μια σειρά από θεωρητικά δύσκολα παιχνίδια (που τα έκανε εύκολα παίζοντας καλά) παίζει με το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και φυσικά θα δοθεί η ευκαιρία και στις δύο ομάδες να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες που δεν παίρνουν πολύ χρόνο. Προβλέπω 3-0

 Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά σε όλους και κυρίως στους αθλητές volley και σε όλη την οικογένεια του volley υγεία και χαρές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads