Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-11-09

Δεν έπιασε τόπο η επιμόρφωση του Κάλχα στο Νεπάλ!


Φαίνεται η επιμόρφωση δεν μας έκανε καλό καθώς πέσαμε έξω στις περισσότερες προβλέψεις. 

Είχα πει ότι οι πρώτες αγωνιστικές είναι σημαντικές για να δούμε την δυναμικότητα των ομάδων, άσε που κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητες της που πρέπει να τις λαμβάνουμε υπόψη. Πέσαμε έξω, και μάλιστα θεαματικά στα δύο από τα 4 ματς. Πρώτον η ΜΕΝΤ άλωσε την Σίνδο 1-3 και διαφοροποίησε την εικόνα που είχαμε ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Αλλά την πιο εμφατική νίκη την έκανε ο Admiral που νίκησε και μάλιστα 0-3 τον Πολύγυρο, νίκη – υποθήκη τετράδας. Στα άλλα δύο ματς περίμενα περισσότερη κόντρα από τους γηπεδούχους αλλά δεν προέκυψε και τα δύο φαβορί έδειξαν την ανωτερότητα τους και ζορίστηκαν μόνο σε ένα σετ από ότι είδα.  

Πάμε στα ματς της εβδομάδας που έρχεται:

 ΒΟΤΣΗΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Ο Admiral Votsis έκανε θεαματική νίκη στον Πολύγυρο με 3-0 (τα σετ βέβαια ήταν όλα γεμάτα) και από ότι είδα στα festivities μετά έλειπαν και πάλι Δαμβουνέλης, Τζιγγίδης και Μαυρίδης (εκτός εάν δεν ακολούθησαν στον Πολύγυρο ή έβγαζαν τις φωτογραφίες). Φαίνεται βγάζει λαγούς από το καπέλο του ο Π. Φούσκας. Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα έχει καλό κορμό ο Admiral και χάνει δύσκολα.  Από την άλλη ο Πανελλήνιος δεν μας δικαίωσε ότι θα έβαζε κόντρα στον Ιωνικό. Έχασε σχετικά εύκολα από ότι είδαμε. Νομίζω ότι ο Πανελλήνιος είναι καλύτερη ομάδα από ΜΕΝΤ και ΔΕΛΤΑ και χειρότερη από τις υπόλοιπες. Έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει φαβορί και είναι ο Admiral. Πιστεύουμε ότι θα έχει κόντρα όμως. Προβλέπω 3-0 ως 3-1.

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Ντέρμπι προβλέπω καθώς η Τριανδρία παρά το ότι ξεκίνησε με δύο ήττες δεν είναι κακή ομάδα και θεωρώ ότι θα παλέψει για την τετράδα. Έχει κάποιους καλούς και έμπειρους παίκτες όπως τους δύο πασαδόρους, έναν πολύ καλό κεντρικό (Παραδεισιανό) που έπαιζε πέρσι στον Ηρακλή, και ακραίους με εμπειρία (Θεοδωρίδης). Από την άλλη ο Πολύγυρος μια κρύο μια ζέστη. Έχασε καθαρά από τον Βοτση την προηγούμενη αγωνιστική. Η εικόνα που μου μεταφέρθηκε ήταν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην πίσω ζώνη (άμυνα, υποδοχή) ενώ στην επίθεση είναι όπως τα λέγαμε, κυρίως Βέλο και Ωρολογάς και οι υπόλοιποι συμπληρωματικοί. Θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλο ντέρμπι και προβλέπω νίκη του Πολυγύρου με βραχεία κεφαλή 2-3 ή 1-3. Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ θα πρέπει να πάρει οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι για να έχει ελπίδες για τετράδα.

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΔΕΛΤΑ: Ντέρμπι Δυτικής Θεσσαλονίκης, που δεν θα είναι ντέρμπι αγωνιστικά. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ πήρε σχετικά εύκολη νίκη στις Συκιές επί του Πανελληνίου και θα προσπαθήσει να συνεχίσει στις νίκες σε ένα εύκολο αγώνα απέναντι στην κατά τα φαινόμενα πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Φαίνεται ότι έχει βρει ρυθμό καθώς είδα ότι κέρδισε και τα Μουδανιά στο κύπελλο. Θα τα βρει τα πατήματα του ως ομάδα.. Βέβαια απέναντι στο ΙΩΝΙΚΌ υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Προβλέπω εύκολο 3-0.

ΜΕΝΤ – ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Η ΜΕΝΤ έκανε μεγάλη νίκη μέσα στην Σίνδο και έβαλε έναν από κάτω. Ξεπέρασε τις προσδοκίες αλλά νομίζω με τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ δεν έχει τύχη. Τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ προσπάθησαν απέναντι στο φαβορί της κατηγορίας αλλά δεν κατάφεραν να κοντράρουν αρκετά και μέσα στην εβδομάδα έχασαν από τον Ιωνικό. Κόντραραν σε 1-2 σετ αλλά δεν πήραν κάτι . Έχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν σε καλό επίπεδο και τους δίνει άλλη ποιότητα η παρουσία του Ροδοβίτη. Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη ΜΕΝΤ. Προβλέπω 0-3
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads