Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-11-15

Μάντης Κάλχας: "Είναι ντροπή να υπάρχει στοιχηματισμός σε αυτή κατηγορία"!


Τελικά παίρνει χρόνο να φανούνε τα αποτελέσματα της επιμόρφωσης. Καταρχάς θα πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη για την λανθασμένη ενημέρωση που είχαμε για το ΔΕΛΤΑ-ΜΕΝΤ που ήρθε 3-1 και όχι 1-3. Βέβαια αυτό ήταν το αποτέλεσμα που είχα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ αρχικά και αυτό ξέραμε. Μικρή σημασία έχει νομίζω. Γενικά πήγαμε πολύ καλά την προηγούμενη εβδομάδα στις προβλέψεις μας. Ντέρμπι στο ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ με τελική νίκη των φιλοξενουμένων στα 5 σετ, αποτέλεσμα που κρατά τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ εντός τετράδας και απομακρύνει την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ από τις ομάδες πρώτης ταχύτητας. Τα υπόλοιπα 3 ματς είχαν φαβορί που είτε έτσι είτε αλλιώς κέρδισαν. Πάμε στις προβλέψεις αυτής της εβδομάδας που έχει δύο ενδιαφέροντα ματσάκια και από αυτά θα ξεκινήσουμε.

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ – ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ: Παρακολούθησα τα ματς των δύο αντιπάλων την προηγούμενη εβδομάδα από το στοίχημα (θα το σχολιάσω και αυτό στο τέλος) και είχα και μια εικόνα από το ΒΟΤΣΗΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ δια ζώσης. Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ έχει παιδιά που παίζουν μια χαρά, αν τους δώσεις ευκαιρία θα σου κάνουν ζημιά. Έχει δύο πολύ καλούς διαγώνιους με έφεση στην επίθεση στην άκρη δεν είναι κακοί και έχουν και 1-2 ψηλά παιδιά στο κέντρο. Το πρόβλημα είναι η υποδοχή που δυσκολεύονται πολύ και στην πάσα (εξαρτάται ποιος παίζει). Από τον ΒΟΤΣΗ έχασαν το 2ο σετ μέσα από τα χέρια τους και μετά το παράτησαν στο τρίτο σετ. Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ παλεύει αλλά δεν κερδίζει. Έχει στοιχεία και εμπειρία αλλά υποψιάζομαι ότι δεν έχει σταθερή ομάδα από αγώνα σε αγώνα. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα παίζει καλύτερα. Πάντως έχει χάσει 3 αγώνες και έχει 1 βαθμό σε ένα ομολογουμένως δύσκολο ξεκίνημα. Πιστεύω ότι θα είναι ντέρμπι το ματς με την ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ να είναι καλύτερη σαν ομάδα, αλλά τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ να είναι κοντά και να έχει την έδρα σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο. Προτείνω 1-3 ή 2-3 και πρώτη νίκη της ομάδας του Σπύρου Γκολίτση που έχει κάνει κακό ξεκίνημα σε όλες τις ανδρικές κατηγορίες. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει γιατί ο Σπύρος είναι από αυτούς τους τρελούς που κρατάνε το ερασιτεχνικό αλλά και το επαρχιακό βόλει ζωντανό αν δούμε τι ομάδες έχει αναστήσει κατά καιρούς.

ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ: Και άλλο πιθανό ντέρμπι εδώ. Πριν από 10 μέρες ο Ιωνικός στην έδρα κέρδισε σχετικά άνετα 3-0. Τώρα παίζουν στα Μουδανιά και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα είναι πιο ανταγωνιστικοί. Τα Μουδανιά την τελευταία αγωνιστική έδωσαν σετ στην ΜΕΝΤ κάτι που δεν το περιμέναμε και τα σετ μάλλον ήταν σχετικά γεμάτα για την δυναμικότητα των δύο ομάδων. Έχουν κενά σαν ομάδα καθώς ο Κουρτίδης μαζεύει πολύ υποδοχή και παίρνει γήπεδο αλλά δεν φτάνει μόνος του με το λίμπερο. Στο κέντρο έχουν ένα καλό κεντρικό και πάσα ο Ροδοβίτης που βοηθάει πάρα πολύ. Από την άλλη ο ΙΩΝΙΚΟΣ φαίνεται ότι βρίσκει ρυθμό. Κομβικό ρόλο ο λίμπερο σε αυτή την ομάδα, αν κρατήσει υποδοχή και καλύψει την αστάθεια των ακραίων τότε παίζουν καλά. Αν πιεστούν οι ακραίοι στην υποδοχή τότε υπάρχει θέμα καθώς δυσκολεύονται στην ψηλή μπάλα, τους αρέσει περισσότερο η γρήγορη πάσα στην άκρη και την παίζουν πολύ καλά. Πιστεύω ότι ο ΙΩΝΙΚΟΣ θα είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος μαζί με τον ΦΟΙΝΙΚΑ αλλά για να πάει μέχρι τέλους θα πρέπει να βρει σταθερότητα. Προβλέπω 1-3.

 ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΜΕΝΤ: Παιχνίδι που δεν προσφέρεται για πολύ συζήτηση. Παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο (σε δυναμικότητα). Ματς για δοκιμές για τον ΦΟΙΝΙΚΑ όπου μπορούν να παίξουν όλοι οι παίκτες και να δοκιμαστούν σχήματα διότι έρχονται και ντέρμπι. Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει ηρεμία στον ΦΟΙΝΙΚΑ καθώς και νίκες έρχονται και όλοι παίζουν και αν χρειαστεί μπαίνουν και τα βαριά όπλα στο γήπεδο να παίξουν (βλέπε Τερζόγλου). Από την άλλη η ΜΕΝΤ παίρνει σετάκια, φαίνεται ότι υπάρχει σταδιακή βελτίωση αλλά υπολείπεται σε ποιότητα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Ο κόουτς Δανιηλίδης έχει πολύ δουλεία ακόμη για να την φέρει σε κάποιο επίπεδο καθώς αποτελείται κυρίως από παιδιά χωρίς παραστάσεις. Προβλέπω 3-0 και πάμε για πίτσα στον χορηγό του ΦΟΙΝΙΚΑ

 ΔΕΛΤΑ- ΒΟΤΣΗΣ: Το ΔΕΛΤΑ έκανε την πρώτη του νίκηεπί της ΜΕΝΤ και νομίζω δεν θα νικήσουν κάποιον άλλο εκτός εάν υπάρχουν απρόοπτα όπως ελλείψεις κτλ από τους αντιπάλους. Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει ούτε με τον Admiralκαθώς υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Από πέρσι μάλιστα νομίζω ότι είναι πιο αδύναμη καθώς δεν παίζει ο ακραίος Χηρούλης από το Κιλκίς που κρατούσε υποδοχή και ήταν μια σταθερά για την ομάδα γενικότερα. Παραμένουν κύριοι εκφραστές στην επίθεση ο αριστερόχειρας Φιλιππίδης (έμπειρος) και ο διαγώνιος ex-Καμπανιακός και από εκεί και πέρα κάποιες εξάρσεις εμπειρίας στο κέντρο. Σοβαρό πρόβλημα η έλλειψη ποιοτικής πάσας. Ο Admiral συνεχίζει ακάθεκτος, χωρίς να έχει χάσει σετ, την πορεία του. Προχτές είδα στα κλεφτά ένα σετ, το καθοριστικό δεύτερο σετ απέναντι στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. Είχε σημαντικές ελλείψεις καθώς δεν έπαιζε ούτε ο Οικονομίδης, που είναι σταθερά σε επίθεση και υποδοχή. Το σετ το γύρισε ο πασαδόρος από το σερβίς που κάνει jump και πήρε 3 άσσους και χαλάσματα στην υποδοχή από το  20 και μετά.  Ο νεαρός πασαδόρος (θα μπορούσε να είναι γιός κάποιων συμπαικτών του) μαζί με την εμπειρία των υπολοίπων έχουν συγκροτήσει μια σταθερή ομάδα. Αν μπουν στην ομάδα και οι απόντες τότε βλέπω τον Βότση να προκαλεί εμφράγματα. Πρόβλεψη 0-3.

 Κλείνοντας να πω δύο πράγματα για το στοίχημα. Διαπιστώνω ότι κάθε εβδομάδα υπάρχουν 2-3 παιχνίδια της κατηγορίας στο στοίχημα και μάλιστα με προφανή λάθη επιλογής φαβορί που προκαλούν ακόμη και τους ίδιους του παίκτες να ποντάρουν. Είναι ντροπή να υπάρχει στοιχηματισμός σε αυτή την απόλυτα ερασιτεχνική, θα έλεγα κατηγορία της παρέας όπου το βρίσκω φυσιολογικό κάποιοι να δελεάζονται. Θα πρέπει κάτι να γίνει για αυτό το θέμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads