Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-11-30

Μάντης Κάλχας: «τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη»!


Τα πήγαμε σχετικά καλά την προηγούμενη εβδομάδα με τις προβλέψεις μας με μοναδική εξαίρεση την ήττα του ADMIRALαπό τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ αν και είχαμε πει ότι αν δώσει δικαιώματα θα την πληρώσει. Το μεγάλο ντέρμπι όπως το προβλέψαμε πήγε στα 5 σετ με νικητή τον ΦΟΙΝΙΚΑ που έχει μεγαλύτερο βάθος και πληρότητα ως ομάδα. Τα άλλα δύο ματς πήγαν με τα φαβορί όπως αναμενόταν. 

Θα πω περισσότερα πράγματα για τα ματς της προηγούμενης εβδομάδας αναλύοντας τα ματς που έρχονται:

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΒΟΤΣΗΣ: Θα το έλεγα το ντέρμπι της αγωνιστικής αλλά μετά την ήττα του ΒΟΤΣΗ φαίνεται να έχει ξεκάθαρο φαβορί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ έχει πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις και ίσως πολύ περισσότερες από αυτές που θα χρειαζόταν για την κατηγορία. Κατάφερε και κέρδισε έστω και στο τάι μπρεικ τον ΙΩΝΙΚΟ και απέφυγε γκρίνιες και εσωστρέφεια που θα ακολουθούσε πιθανή ήττα για πολλούς λόγους (έλλειψη προπονητή, πολλοί καλοί παίκτες που δεν παίζουν όσο θα ήθελαν κτλ.) Για παράδειγμα έχει 3 πασαδόρους που θα έπαιζαν με ευκολία πρώτοι σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας και ίσως και στην Α2 και καμιά 5-6 ακραίους που όποιος και να παίξει δεν υπάρχει σημαντική διαφορά. Από την άλλη παρακολούθησα το παιχνίδι ADMIRAL- ΜΟΥΔΑΝΙΑ (λόγω γειτνίασης με το σπίτι μου) και θα χρησιμοποιήσω το τίτλο μιας σουρεαλιστικής ταινίας της δεκαετίας του 70 «τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη». Έχασε στο τάι μπρέικ ενώ θα μπορούσε να κερδίσει και 3-0 αλλά και να χάσει 1-3, πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι αλλά έχουν ξεμείνει από παίκτες. Προχτές είχαν ένα μόνο κεντρικό, δεν υπήρχε κλασσικός διαγώνιος και δεν έπαιζε και ο μικρός λίμπερο που είναι εξαιρετικός. Έτσι έπαιξε κατά συνθήκη κεντρικός ο Καρπούζας που καμία φορά χτυπούσε και από την άκρη, και διαγώνιος βαφτίστηκε ο Τσολάκος ή ένα άλλο παιδί που δεν τον ξέρω. Το ματς θα εξαρτηθεί από δύο πράγματα (α) τον ΦΟΙΝΙΚΑ και την απόδοση του (πόσα λάθη θα κάνει) καθώς είναι η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι και (β) με ποιους θα εμφανιστεί ο ADMIRAL στο ματς. Είχα σκοπό να κάνω αντιπαραβολή των ρόστερ αλλά δεν ξέρω με ποιους να συγκρίνω στον ΒΟΤΣΗ καθώς εμφανίζονται με άλλο ρόστερ κάθε εβδομάδα. Προβλέπω 3-0 ή 3-1.

ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ: Ντερμπάκι με αμφίρροπη εξέλιξη. Τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ έκαναν μεγάλη νίκη μέσα στον ΒΟΤΣΗ με φυσικά πρωτεργάτη τον Ροδοβίτη που είναι εξαιρετικός και στην πάσα και στο φιλε και πολύ καλούς διαγώνιο, Κουρτίδη και Μπατζιλή και έναν νεαρό αλλά πάρα πολύ καλό λίμπερο. Είναι χαρά να τους βλέπεις, ομάδα με υγεία και νέα παιδιά. Τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ παίζουν πολύ καλά το μπλοκ και άμυνα ενώ δυσκολεύτηκαν λίγο στην υποδοχή, στο τέλος ήταν καλύτερα. Κυνήγησαν το παιχνίδι έκαναν ανατροπές και πήραν δύο σετ στο πόντο απέναντι στην πιο έμπειρη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό λεει πολλά. Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ κέρδισε την ΣΙΝΔΟ αλλά έχασε σετ. Εντάξει μάλλον την υποτίμησε. Αν η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ παίξει πλήρης θα έχει καλή τύχη στο ματς καθώς έχει ρόστερ και εμπειρία σε όλες τις θέσεις. Το πρόβλημα είναι ποιοι παίκτες θα πάνε στα ΜΟΥΔΑΝΙΑ να παίξουν. Πιστεύω ότι θα γίνει ντέρμπι και προβλέπω 3-1 ή 3-2.

ΔΕΛΤΑ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Το ΔΕΛΤΑ είναι η δεύτερη πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και παίζει απέναντι στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ που είναι δυνατός φέτος. Δεν νομίζω ότι το ΔΕΛΤΑ θα κοντράρει ιδιαίτερα τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ που στηρίζεται σε ΩΡΟΛΟΓΑ και ΒΕΛΟ επιθετικά. Θεωρώ ότι θα πάει εύκολα το ματς για τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ 0-3.

ΜΕΝΤ – ΙΩΝΙΚΟΣ: Και εδώ έχουμε ένα εύκολο ματς για τον φιλοξενούμενο με την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Προβλέπω εύκολο 0-3 και αποφόρτιση του ΙΩΝΙΚΟΎ από την ήττα στο τάι μπρεικ από τον ΦΟΙΝΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads