Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-11-24

Η 6η αγωνιστική της Volley League: η ώρα του ΠΑΟΚ;


Το κύριο χαρακτηριστικό της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague των ανδρών είναι ότι όλοι σχεδόν οι αγώνες είναι ντέρμπι με πρώτο και καλύτερο τον αγώνα ΠΑΟ-Ολυμπιακού για τον οποίο το καθαρό σκορ υπερ του ενός, ή του άλλου, μοιάζει δύσκολο, όχι όμως αδύνατο! Για τον ΠΑΟ όμως των 10 βαθμών, είναι μια ευκαιρία να αποκολληθεί από τον Μίλωνα που δοκιμάζεται στο Παλατάκι, όπου αναμένεται να περάσει δύσκολο απόγευμα! Μπορεί να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, αλλά δεν μπορεί να φαντάζεται ότι θα χτυπήσει την έδρα του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, το σενάριο να νικήσει στην παρούσα φάση ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό, δείχνει ν΄αλλάζει, έστω προσωρινά,  το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας αφού ο Ολυμπιακός θα μείνει στους 14, ο ΠΑΟΚ θα περάσει ( το μόνο σίγουρο) με 15 και ο ΠΑΟ θ΄ανέβει στους 13.  Και μόνον η σκέψη αυτή φέρνει ανατριχίλα τόσο στους μεν όσο και στους δε. Η συμπαιγνία αποκλείεται;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας της Κηφισιάς με τον Άθλο Ορεστιάδας, ο οποίος δίνει εικόνα ανταγωνιστικότητας και είναι εν πολλοίς, επικίνδυνος να πάρει τουλάχιστον 2 πόντους!

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ δεν έχει άλλη επιλογή από την καθαρή νίκη επί του Φοίνικα, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα βλέπει τα καπούλια του Πήγασου, ο οποίος οδεύει βόρεια προς άγραν βαθμών στην έδρα του πελάτη του!  

 

Τουτέστιν, θα  είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική, η οποία θα εξελιχθεί σε δύο ημέρες με διαφορετικές ώρες διεξαγωγής.

 

Προβλέψεις

ΚΗΦΙΣΙΑ- ΑΘΛΟΣ 2-3

ΠΑΟΚ-ΜΙΛΩΝ    3-1

ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  3-1

ΟΦΗ- ΦΟΙΝΙΚΑΣ  3-1

ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ 1-3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads