Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-10-21

Ο… “μυστήριος” γράφει για την Β’ εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ!


Τρίτη αγωνιστική στην Β΄ εθνική γυναικών την Κυριακή 23/10 και το πρωτάθλημα δείχνει να είναι ανταγωνιστικό και θεαματικό. Κάθε εβδομάδα και ντέρμπι, είτε για την 4αδα είτε για την ουρά με αμφίρροπες αναμετρήσεις καθώς και “αυτοκτονίες” όπως αυτή της ΑΕΝ την προηγούμενη εβδομάδα με τον Μυγδονιακό.

Δεν υπάρχει ακόμα ομάδα φαβορί ή φόβητρο (δεδομένων και των πολλών αλλαγών στα ρόστερ αλλά και της χαμηλότερης ποιότητας στο σύνολο των ομάδων της πόλης μας, σε όλες τις κατηγορίες) και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα αλλά και τα πειράματα των προπονητών ώστε να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. 

Για την ερχόμενη 3η αγωνιστική λοιπόν, περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι ανάμεσα σε Ιωνικό και ΑΕΝ, με κάθε αποτέλεσμα να είναι ανοικτό και γι αυτό τα 5 σετ είναι πολύ πιθανά. Ματς τετράδας αν και είναι νωρίς ακόμα, με τον ηττημένο να μένει πίσω σε βαθμολογία και νίκες! Πιθανά 5 σετ και στα ζευγάρια Ελπίδα Τούμπας - Καμπανιακός και Μηχανιώνα - Πολίχνη με σκοπό την απομάκρυνση σιγά σιγά από την επικίνδυνη ζώνη ενώ εύκολα ή δύσκολα τα υπόλοιπα φαβορί θα κερδίσουν τους αντιπάλους τους.

Οι προβλέψεις μου: 

Ποσειδών Μηχ. - Πήγασος Πολίχνης

3-1 ή 3-2

ΜΕΝΤ-Πειραματικό

0-3

ΒΑΟ - ΔΕΚΑ

0-3

Μυγδονιακός-Αριστοτέλης Επανομής

3-0

Ιωνικός-ΑΕΝ Αγ. Τριάδας

2-3 ή 3-2

Ελπίδα Τούμπας - Καμπανιακός

2-3 ή 3-2

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads