Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-10-19

Ο Κάλχας μίλησε.....


Καλά πήγαμε την πρώτη αγωνιστική πέσαμε μέσα σε όλους τους αγώνες με απόκλιση σε κάνα σετ. Πρώτο δείγμα θετικό και προχωράμε να δούμε την δεύτερη αγωνιστική πριν την μίνι-διακοπή στις 26-28 Οκτωβρίου:
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ:  Ο Ιωνικός πέρασε χωρίς πρόβλημα την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση και πάει με φόρα στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Φαίνεται ότι θα είναι πρωταγωνίστρια φέτος η ομάδα του Ιωνικού, βλέπω πολύ καλά στην επίθεση τους δύο ακραίους και τον διαγώνιο, υστερεί στο κέντρο, αλλά είναι βελτιωμένος στο άμυνα-υποδοχή λόγω του καινούργιου λίμπερο που παίρνει χώρο και βοηθά τους δύο ακραίους που είναιλίγο με τις μέρες τους στο κομμάτι αυτό. Ο Πολύγυρος είναι πιο δυνατός από πέρσι όπως είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Είχε πολύ εύκολη βραδιά απέναντι στην αδύναμη ΜΕΝΤ αλλά νομίζω θα δοκιμαστεί στην έδρα των Διαβατών και θα δουν και ίδιοι μέχρι που μπορούν να φτάσουν φέτος. Κλειδί πόσο θα αντέξουν στην επίθεση ο Ωρολογάς με τον Βέλο και κυρίως αν πρώτος θα αντέξει στην υποδοχή. Προβλέπω αμφίρροπο παιχνίδι 3-1 με σχετικά γεμάτα σετ.

 ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – ΑΕ ΔΕΛΤΑ: Πρώτο δείγμα γραφής θετικό για τον Φοίνικα που πέρασε άνετα από τις Συκιές. Κοιτώντας το σκορ στα σετ φαίνεται ότι πήγαν σχετικά άνετα και μάλλον έπαιξαν όλοι οι παίκτες (εκτός από το δεύτερο λίμπερο….). Επαναλαμβάνω αυτά τα ματς δεν είναι κριτήριο για την ανωτερότητα του Φοίνικα αλλά θα δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου κυρίως σε θέμα ισορροπιών στο ρόστερ διότι έχει μαζευτεί πολύ κόσμος και χρειάζεται καλό κουμανταδόρο. Το ΔΕΛΤΑ κόντραρε σε 1-2 σετ τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τίποτα κάτι που πιθανότατα θα συμβεί και στο συγκεκριμένο ματς. Το ΔΕΛΤΑ θα πρέπει να στοχεύσει σε άλλα ματς για να πάρει βαθμούς. Προβλέπω 3-0 και «να παίξουμε όλοι» παιχνίδι.

ΜΕΝΤ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Ο Πανελλήνιος ήταν αξιόμαχος με τον Φοίνικα, φαίνεται ότι όντως παίζουν τα περσινά παιδιά με πασαδόρο τον Κώτσια από τα Διαβατά. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτεροι από πέρσι και σίγουρα φαίνεται να είναι καλύτεροι από την ΜΕΝΤ που στο πρώτο ματς απέναντι στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ δεν πήρε πάνω από 17 πόντους σε κανένα σετ. Φαίνεται να είναι η πιο αδύναμη ομάδα στην κατηγορία αλλά ας περιμένουμε λίγο κάποια παιχνίδια για να το επιβεβαιώσουμε. Πρόβλεψη: 0-3.

 ΒΟΤΣΗΣ - ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ: Ενδιαφέρον παιχνίδι!!! Ντεμπούτο για τον AdmiralVotsisαπέναντι στην αρμάδα του Σπύρου Γκολίτση. Ο Admiralκράτησε τον περσινό κορμό και πρόσθεσε στο ροστερ δύο πασαδόρους (Χατζηγώγο, Ντούμα αντί Σούρβαλη) που θα τον βοηθήσουν πολύ, κεντρικό από την Καλαμαρία μικρό στο δέμας αλλά γρήγορο (Παπανικολάου) και τον Μαυρίδη, επίσης από την Καλαμαριά. Αν το ρόστερ αυτό είναι υγιείς και χωρίς τραυματισμούς λόγω ηλικίας («Το γήρασμα του σώματος και της μορφής μουείναι πληγή από φριχτό μαχαίρι»λεει ο Καβάφης) ο ΒΟΤΣΗΣ θα είναι τετράδα. Ειδάλλως μυστήριο καθώς και πέρσι με το ρόστερ που είχε ήταν για τετράδα αλλά δεν του βγήκε λόγω τραυματισμών. Η Τριανδρία έχασε 0-3 από τον ΙΩΝΙΚΟ στον πρώτο αγώνα χωρίς να προβάλει από ότι φαίνεται μεγάλη αντίσταση. Δεν έχει άσχημο ρόστερ καθώς από ότι βλέπω έχει καλό πασαδόρο, κεντρικό, ακραίο και διαγώνιο με εμπειρία που έχουν παίξει σε καλό επίπεδο και μπορούν να κάνουν την διαφορά. Δύσκολο να προβλέψεις τελικό αποτέλεσμα διότι τέτοιες ομάδες παίζει πάρα πολύ με ποιους παίκτες θα εμφανιστούν σε κάθε αγώνα. Αν είναι και οι δύο πλήρεις σαφές προβάδισμα στον Admiral για 3-0 ή 3-1, αν υπάρχουν ελλείψεις προβλέπω ντερμπάκι και ται μπρέικ με νικητή τον Ναυαρχούκο. 

Να κλείσω και με δύο σοβαρές κουβέντες. Το ανδρικό βόλει της Θεσσαλονίκης, στο ερασιτεχνικό επίπεδο όπως είναι αυτό της Β’ Εθνικής, βρίσκεται στην εντατική και καλά που υπάρχουν 3-4 «άρρωστοι» που ασχολούνται (όπως ο λίμπερο του Φοίνικα για παράδειγμα, για να λέμε όλη την αλήθεια) και κρατάνε ψηλά την σημαία, αλλιώς……τέλος! 

Για τους υπόλοιπους άρρωστους θα μιλήσουμε τις επόμενες εβδομάδες, να μην τα πούμε όλα τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads