Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-09-30

Λυδία λίθος, ή προκριματικά του League Cup;


Το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Πολίχνης, όπως ανακοινώθηκε, η προκριματική φάση του “League Cup  Νίκος Σαμαράς”, στην οποία συμμετέχουν οι 3 νεήλυδες στην Α1( Πήγασος, ΦΕΣ Αριστοτέλης και Άθλος Ορεστιάδας)  κατηγορία και ο ΟΦΗ που έπαιξε στα play-out την περασμένη σαιζον.

Η διοργάνωση έχει την οσμή πρελούδιου στο επικείμενο έργο του πρωταθλήματος της Volleyleague των 10, το οποίο θα παιχτεί με το μείζον κλειδί  της περσινής   Pre League, αφού οι 3 νεόφυτοι θα ξανασυναντηθούν στο άντρο της Πολίχνης και θα έχουν την δυνατότητα να αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους σε πραγματικές συνθήκες, δηλαδή πρωταθλήματος. 

Εκτός όμως της χρησιμότητας των αγώνων αυτής της φάσης για τις συμμετέχουσες, οι συναντήσεις θα έχουν την ιδιαιτερότητα ότι πολλοί αθλητές από την περσινή σαιζόν της Pre League θα βρεθούν τώρα αντιμέτωποι με τις παλιές τους ομάδες! 

Η πιο τρανταχτή περίπτωση είναι αυτή του νεαρού πασαδόρου και πολυνίκη με την ομάδα του Πήγασου, Πάνου Μποζίδη, (τώρα παίκτη του Άθλου), όπου θα βρεθεί αντίπαλος αυτή την φορά στο ίδιο γήπεδο  με αυτούς που συντέλεσαν στην ωρίμανσή του. 

Θα θυμηθούμε  επίσης το νυν λίμπερο του ΟΦΗ, Θοδωρή Τσαδήμα με τον   εκδηλωτικό  του χαρακτήρα, που συνετέλεσε στον αποκλεισμό του ΟΦΗ από τον Πήγασο στο Κύπελλο Ελλάδας 2021-22! Δεν ξεχνάμε και τις μεταγραφές  πχ Αρμενάκη, Κανέλλου κλπ!

Τα συναισθήματα και πιθανότητα η φόρτιση δεν μπορούν,όμως  να αποκρύψουν το γεγονός ότι η επιδιωκόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης παίρνει το χαρακτήρα της διαβατηρίου τελετής στο club των ισχυρών της κατηγορίας, ή αν προτιμάτε της λυδίας λίθου που αποκαλύπτει το μέταλλο!  Δύο ομάδες προκρίνονται για την επόμενη φάση και το 3ήμερο στην Πολίχνη θα ενισχύσει προσωρινά τουλάχιστον, το γόητρο και την αυτοπεποίθηση αυτών που θα προκριθούν!

Συμπερασματικά λοιπόν διακινδυνεύοντας  και πάλι μια πρόβλεψη, το τριήμερο επιφυλάσσει δυνατούς αγώνες! 

 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Αλεξ. Νικολαϊδης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads