Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-09-30

Στο 2ο και 3ο Δ/Σ Διαβατών επισκέφθηκαν οι ΠΟΠ της ΕΟΠΕ! (φώτο)


Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή30 Σεπτεμβρίου με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού,  οι αποσπασμένοι Ομοσπονδιακοί Προπονητές, Δημήτρης Σολκίδης και Στέλιος Κουτουνίδης επισκέφθηκαν το 2ο  και 3ο  Δ/Σ Διαβατών με  400 περίπου μαθητές και μαθήτριες!

Αναλυτικά: Στο πλαίσιο της δράσης για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Πετοσφαίρισης και την προώθηση αυτού, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος  και Δημήτρης Σολκίδης σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς  φυσικής αγωγής του  3ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών ,Κωνσταντίνου Καλλιόπη και  Τασόπουλο Σταύρο , παρουσίασαν  την Πέμπτη 29/9 2022 στους μαθητές και στις μαθήτριες, το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από κινητικές δραστηριότητες στο Δημοτικό Γυμναστήριο Διαβατών. Κατά την επίσκεψή τους, μίλησαν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πετοσφαίρισης, έχοντας παράλληλα και διάθεση για παιχνίδι.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Διαβατών Θες/νίκης  επισκέφθηκαν  σήμερα 30 Σεπτεμβρίου ,οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος και Δημήτρης Σολκίδης.

Με αφορμή την ημέρα Σχολικού Αθλητισμού οι ομοσπονδιακοί προπονητές σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό  φυσικής αγωγής του σχολείου Κούμα  Μαρία ,παρουσίασαν  στους μαθητές και στις μαθήτριες των τάξεων Γ΄,Δ΄,Ε΄και ΣΤ, το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από κινητικές δραστηριότητες στο προαύλιο του Σχολείου.

Αυτή την ημέρα διάλεξε και η Ελληνική Αστυνομία για να δωρίσει στους μαθητές του σχολείου  μπάλες βόλεϊ  ενισχύοντας την διάδοση του αθλήματος μας στα σχολεία των Διαβατών Θες/νίκης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads