Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-08-18

Άρχισαν τα όργανα! Να πλήρωναν τουλάχιστον;


Από γνωστούς προπονητές μας ήρθαν πληροφορίες, ότι σωματεία που "πρωταγωνιστούν με μεταγραφές" στα Πανελλήνια αναπτυξιακά  πρωταθλήματα, επικοινωνούν με τους γονείς  αθλητριών των συλλόγων  τους,  που συμμετέχουν στα Κλιμάκια και τους προτείνουν να φύγουν απ το σύλλογο που τους ανέδειξε και να μεταγραφούν στο μεγάλο σωματείο για να πάρουν πρωταθλήματα και μόρια!

Αντί δηλαδή να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία τους, να τα ρωτήσουν αν τα παραχωρούν και να δώσουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, αφού βάσει του κανονισμού της ΕΟΠΕ, κάτω από 14 ετών δεν προβλέπεται «Αποζημίωση Κατάρτισης», αυτά βάζουν μπροστά τους γονείς "να καθαρίσουν" με τα σωματεία, οπότε και τις αθλήτριες παίρνουν χωρίς να δώσουν μία, αλλά θα εισπράξουν και μετά από πέντε χρόνια και την «Αποζημίωση Κατάρτισης»!

Μήπως πρέπει οι σοφοί που βγάζουν τις αποφάσεις, να το λάβουν αυτό υπ όψιν τους και να φροντίσουν και για τα σωματεία που παράγουν στην ουσία αθλητές και αθλήτριες;

Υ.Γ. Δεν διαφωνώ τα "διάσπαρτα παιδιά" που ξεχωρίζουν, μετά από συμφωνία με τους συλλόγους τους και κάποια λογικά οικονομικά ανταλλάγματα, να παραχωρούνται σε σωματεία που  κάνουν μαζώξεις! Να μην παρατηρείτε όμως το φαινόμενο, να υπόσχονται πέντε μπάλες και μετά από ένα χρόνο να μην τις έχουν δώσει ακόμη, όπως έγινε με το σωματείο μου!

ΜΠΑΚΑΡ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads