Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-07-26

Alea jacta est *


Άρθρο του κ. Στεφ. Λεμονίδη

Αποφασίστηκε  η επιστροφή στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 της Volley League  ανδρών, και μίνι πρωτάθλημα για τον υποβιβασμό με τις ομάδες που θα πάρουν την 7η, την 8η, την 9η και τη 10η θέση.

Μετά από δυο χρόνια επιστρέφουν τα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και θα αφορά τις 4 πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου. Θα παίξουν χιαστί 1ος-4ος και 2ος-3ος στις τρεις νίκες και οι νικητές θα παίξουν πάλι στις τρεις νίκες για να βγει ο πρωταθλητής. Απο εκεί και πέρα ο 5ος με τον 6ος θα κοντραριστούν για μια θέση που οδηγεί στο βαλκανικό Κύπελλο ( ο νικητής του βαλκανικού παίζει στο Τσάλεντζ Καπ), ενώ οι 4 τελευταίες ομάδες θα μεταφέρουν ατόφια τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και μετά από μίνι πρωτάθλημα οι δυο τελευταίοι θα υποβιβαστούν στην Πρι Λιγκ.

Υπήρχε πρόταση για κόντρα 4ου-5ου αν η διαφορά τους είναι στου τρεις βαθμούς με έναν αγώνα στην έδρα του τέταρτου. Αν κέρδιζε ο τέταρτος θα έπαιζε στο 1-4, ενώ αν κέρδιζε ο 5ος θα έπαιζαν την τέταρτη θέση στο χρυσό σετ. Διαφώνησαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου και δεν πέρασε η πρόταση.

 *Ο κύβος ερρίφθει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads