Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-06-17

Η Βούλη Κουρτίδου στους Μακεδόνες Αξιού!

 

 

Για ακόμα μια φορά η Βούλη Κουρτίδου φέρνει τα πάνω κάτω με τις γενναίες αποφάσεις της! Από την ΧΑΝΘ στην Β΄Εθνική με τον Μυγδονιακό ως ακραία και στον 2ο γύρο της περιόδου που έληξε, λίμπερο στον Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος μάλιστα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη την περίοδο 2022-23 και  αναδείχθηκε 2 φορές καλύτερο λίμπερο.

Αυτή την φορά επέλεξε τους Μακεδόνες Αξιού για να συμπορευτεί σαν 4αρι, ρόλο που γνωρίζει απόλυτα και απ΄ ό,τι φαίνεται η επιθετική της φύση την παρακίνησε να αγνοήσει την προοπτική να παίξει στην Ευρώπη με τον Άρη. Η ίδια διευκρινίζει: “Μου άρεσε το όραμα του Κώστα (Αγγουρά) να φτιάξει μια ομάδα που θα βασίζεται σε μικρές ηλικιακά αθλήτριες και έχω ακούσει ότι είναι προπονητής που δουλεύει πολύ στο γήπεδο οπότε με έπεισε”.

Για την Βούλη ο 2ος γύρος με τον Άρη ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. “Μου άρεσε η εμπειρία του λίμπερο στην Α1 και πάντα ήθελα να το δοκιμάσω  και ήταν πολύ καλά που έκατσε να πάω σε ομάδα που πρωταγωνιστούσε. Πήγαμε πολύ καλά αφού περάσαμε Ευρώπη και μπήκαμε και τετράδα”.

Δεν κρύβει την χαρά της που θα αποτελέσει για ένα χρόνο γρανάζι (αν όχι πηγή ενέργειας) των Μακεδόνων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads