Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-04-30

H ώρα της αρχηγού!


Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος: Αγαπητοί φίλοι, η στήλη πρότεινε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League αντρών, για πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό. Επέμενα μάλιστα κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς ότι ο ΠΑΟ θα πάρει ένα εύκολο τίτλο, ακόμα και όταν είχε φύγει πίσω κάποια στιγμή στη βαθμολογία. Η απόδοση πλήρωσε 3.50, και ήταν πάρα πολύ καλά.

Εντωμεταξύ, το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα volley γυναικών της τελευταίας εικοσαετίας, έφτασε στους τελικούς. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται για την κούπα, ξανά μετά από επτά χρόνια, και τα προγνωστικά είναι πολύ δύσκολα. Θα σταθούμε όμως σε μια διεθνή παίκτρια που κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος.

Η Εύα Χαντάβα πραγματοποιεί φέτος μια από τις πιο αποδοτικές σαιζόν της καριέρας της. Έμπειρη πλέον, άλλα και πάντα δυναμική, η αρχηγός του Παναθηναϊκού δείχνει έτοιμη να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας στους τελικούς. Η πολύ καλή πασαδόρος Παπαφωτίου το βλέπει αυτό, και παίζει την Χαντάβα συνεχώς. Υπάρχουν παιχνίδια που η ελληνίδα ακραία, παίρνει περισσότερες επιθέσεις και από την διαγώνιο.

Αυτό έγινε σε όλα τα μεγάλα ματς, όπως στο final four του κυπέλλου και στα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα, οπότε η Χαντάβα μπορεί να ξεπεράσει το χάντικαπ των 16 πόντων που δίνεται στα προγνωστικά. Ίσως μάλιστα να είναι και η πρώτη σκόρερ του αγώνα, αφού το παιχνίδι του Ολυμπιακού μοιράζεται σε όλη την ομάδα. Κι έτσι ακόμα και η Χίπε, συνήθως δεν ξεφεύγει πολύ πάνω από τους 20 πόντους.

Προτάσεις:

18:00 Ολυμπιακός (Γ) - Παναθηναϊκός (Γ): Χαντάβα over 16,5 πόντους - 1.87

18:00 Ολυμπιακός (Γ) - Παναθηναϊκός (Γ): 1η σκόρερ Χαντάβα - 3.50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads