Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-04-17

Η ΒΟΥΛΗ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΘΕΤΙΣ

Λίγο μετά την λήξη του 4ου “χρυσού σετ” με το οποίο η ομάδα του Άρη προκρίνεται για την την 4αδα των play-off, το libero της ομάδας, η Βούλη Κουρτίδου  δίνει το στίγμα της για την πρόκριση και τις ενδεχόμενες  εξελίξεις στο γυναικείο πρωτάθλημα. Με τον πλέον σαφή τρόπο δηλώνει επίσης ότι ο νέος της ρόλος της ταιριάζει “γάντι” και εξηγεί τους δύο αγώνες με την Θέτιδα.!
L. Δεν πέρασαν καλά-καλά 4 μήνες που αγωνίζεσαι λίμπερο στην Α1. Σου λείπουν τα καρφώματα, τα σερβίς και ό,τι άλλο κάνει το 4αρι;
ΒΚ. Μου λείπουν παραααααα πολυυυ πραγματικά !! Απλά ήταν κάτι που ήθελα να το δοκιμάσω και όπως το έφεραν οι συνθήκες ήταν η καλύτερη ευκαιρία !! Αλλά τρώγομαι μέσα μου και ζηλεύω λίγο τα 4άρια μας.
L. Σε ποια θέση πιστεύεις ότι θα προσφέρεις περισσότερο στην ομάδα σου;
ΒΚ. Ως λίμπερο προφανώς (και γελάει με σημασία)
L. Τ΄αποτελέσματα των αγώνων με την Θέτιδα δείχνουν κάποιες δυσκολίες με τον πρώτο αγώνα λίγο αντιφατικό. Πως εξηγείται κατά την άποψή σου το 20-25 και 15-25, που διαμόρφωσαν το 1-3;
ΒΚ. Η Θέτιδα είναι μια δυνατή ομάδα ξέραμε ότι θα ειναι δύσκολο να πάρουμε την πρόκριση ! Κάναμε την αρχή εκεί μέσα γιατί παίξαμε πιο ελεύθερες, χθες εμείς είχαμε το άγχος και την πίεση, η Θέτιδα έπαιξε ελεύθερα και της βγήκε . Στο τελευταίο σετ αφήσαμε στον πάγκο άγχος και πίεση και μπήκαμε με πάθος και πολύ θέληση!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads