Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-04-28

Ο… “μυστήριος” γράφει για την Β’ Εθνική Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.


Δεύτερος τελικός στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΠΕΣΘ και θα είναι ο τελευταίος ή όχι; Θα έχουμε στέψη στο κλειστό της Πολίχνης το βράδυ της Πέμπτης ή θα πάμε για το 3ο και τελευταίο ματς την Κυριακή της Πρωτομαγιάς στην Περαία;

ΠΕΡΣΕΑΣ -ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

Η σειρά είναι πλέον στο 2-1 υπέρ του Περσέα μετά την μεγάλη και εύκολη σχετικά νίκη του Πειραματικού στην έδρα της Περαίας, πριν το Πάσχα, με σκορ που είχαμε προβλέψει (1-3). Δεύτερος τελικός λοιπόν στο ΔΑΚ Πολίχνης και ο Περσέας θα είναι σαν να παίζει εντός, αφού λόγω της μικρής χωρητικότητας στο Μητσάκη ο τελικός μεταφέρθηκε σε άλλο γήπεδο και ο φιλοξενούμενος Περσέας θα παίξει σε μια έδρα αρκετά παρόμοια με την δική του. Έτσι το Πειραματικό χάνει την δύναμη της έδρας και της όποιας δυσκολίας βάζει στον αντίπαλο το μικρό γήπεδο και είναι και πάλι με την πλάτη στο τοίχο αφού αν χάσει, χάνεται! Ο δε Περσέας, δεν χάνεται με ήττα αλλά τα πράγματα ήδη έχουν σοβαρέψει πολύ και σε ενδεχόμενο 3ο παιχνίδι η πίεση του αποτελέσματος θα ανέβει επικίνδυνα. Αν βάλουμε και στην ζυγαριά τις διακοπές του Πάσχα και την όποια αγωνιστική αδράνεια των παικτριών εκτός Θεσσαλονίκης, καταλαβαίνουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες.

Όπως ξαναγράψαμε, σε αυτά τα ματς δεν χωράνε προγνωστικά, και παρόλο που τον πρώτο λόγο τον έχει πάλι η ομάδα του Καμπερίδη, θα πάμε εκ νέου με νίκη του Πειραματικού, αρκεί τα κορίτσια του Χριστόπουλου να το θέλουν εξίσου πολύ και να μπουν αποφασισμένες και διψασμένες για την νίκη (όπως και στο πρώτο παιχνίδι). Σε ενδεχόμενη επανάπαυση και χαλάρωση τα κορίτσια του Περσέα δεν θα συγχωρήσουν! 3-0 ίσως αλλά όχι εύκολα και ολοταχώς για τρίτο ματς σε μια ήδη απολαυστική σειρά τελικών ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια με όμορφο θέαμα χωρίς τραυματισμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads