Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-03-09

O μάντης Κάλχας μίλησε ..........


Την προηγούμενη εβδομάδα πέσαμε 100% στις προβλέψεις μας. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ κέρδισε 3-1 το ΠΟΛΥΓΥΡΟ και πήρε σαφές προβάδισμα για την 4η θέση που βέβαια είναι μάλλον θέση γοήτρου καθώς θα οδηγήσει σε ένα ακόμη αγώνα στο Κατσάνειο διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν παίζεται.  Αυτό το είχαμε πει αλλά το επιβεβαιώσαμε παρακολουθώντας το παιχνίδι με το ΒΟΤΣΗ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ παίζει σε άλλο επίπεδο στην κατηγορία, γρήγορη μπάλα στις άκρες, πολύ αγωνιστικός στην άμυνα, πίεση στο σερβίς με ξεκάθαρη τακτική και πολλές λύσεις από τον πάγκο (νέα παιδιά με προσόντα και όρεξη), και σταθερό ρυθμό χωρίς να χαλαρώσει σε κανένα σημείο. Να πούμε και δύο λόγια για την περίπτωση Θ. Παπαδημητρίου: κατά την γνώμη μας είναι πρωτοφανές να τιμωρείται ως προπονητής του ΑΙΑΝΤΑ και η τιμωρία αυτή να ισχύει και ως αθλητής. Άσε που η τιμωρία είναι εξοντωτική, δηλαδή τι είπε στον/ην διαιτητή και τιμωρήθηκε; Πάμε στις προβλέψεις μας:

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Όπως γράψαμε παραπάνω ο ΗΡΑΚΛΗΣ κάνει περίπατο σε όλα τα ματς της κατηγορίας. Πολύ περισσότερο με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο. Προβλέπουμε 3-0 στα γρήγορα και προετοιμασία για τα πλειοφ. 

ΑΕ ΔΕΛΤΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ:  Ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι το φαβορί, βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θεωρούμε ότι θα κερδίσει άνετα. Είναι η μοναδική από τις δύο ομάδες που θέλει την νίκη για να μπει τετράδα και αν κερδίσει δύσκολα δεν θα τα καταφέρει. Κατά την γνώμη μας δικαιωματικά θα καταλάβει την τέταρτη θέση και λόγω της συνολικής παρουσίας της ομάδας αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται στην συγκεκριμένη ομάδα. Πολύ όρεξη, νέα παιδιά, ωραίο και ζεστό γήπεδο. Από την άλλη για το ΔΕΛΤΑ το πρωτάθλημα τελειώνει την Πέμπτη καθώς δεν έχουν αγώνα την τελευταία αγωνιστική. Αξιοπρεπής πορεία και για να είμαι ειλικρινής μάλλον καταλαμβάνει καλύτερη θέση από αυτή που του άξιζε, θεωρώ ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ είναι καλύτερη ομάδα. Προβλέπουμε 0-3 (άντε ένα σετ για τον ΔΕΛΤΑ για να κλείσει το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο) 

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ – ΒΟΤΣΗΣ: Ντέρμπι ανατολικής Θεσσαλονίκης με δύο παρέες που παίζουν τόσα χρόνια μαζί. Οι μεν της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ περιφέρονται από ομάδα σε ομάδα, οι δε του ΒΟΤΣΗ σταθερά εκεί με ετήσιες προσθήκες από νέο αίμα. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο ΒΟΤΣΗΣ εμφανίστηκε πάλι με ελλείψεις απέναντιστον ΗΡΑΚΛΗ (Τσιγγίδης τραυματίας πάλι και Οικονομίδης) και δεν ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Θεωρούμε ότι ο Οικονομίδης θα είναι παρών με την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. Είναι ο πιο σταθερός ακραίος της ομάδας, με καλή υποδοχή και επίθεση με λίγα λάθη.  Ο Δαμβουνέλης (κεντρικός) είναι εντυπωσιακός κεντρικός, με ψηλό χτύπημα και κάνει πάρτι στην κατηγορία (όταν παίζει), και ο πασαδόρος Σούρβαλης ξέρει να τον εκμεταλλευτεί. Να υπενθυμίσω ότι στον πρώτο γύρο ο Βότσης εμφανίστηκε πλήρης, προηγήθηκε 2-1 και είχε καθαρό προβάδισμα στο τέταρτο σετ για να το καθαρίσει όταν και τραυματίστηκε ο Τσιγγίδης (τελικά το γύρισε η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2-3). Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ παίζει καλά. Την βοηθάει πολύ ο Καϊλής που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και βοηθάνε στην άκρη έμπειρα παιδιά που είναι κυρίως καλοί επιθετικοί και έχουν σχετική αδυναμία στην υποδοχή. Πάσα και κέντρο έχουν σταθερότητα και η δύναμη είναι στην διαγώνιο με τον γυμναστή-μοντέλο. Βαθμολογικά το ματς ενδιαφέρει μόνο την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ για να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση. Ο Βοτσης είναι αδιάφορος, δεν προλαβαίνει την τετράδα αλλά θα έχει ρυθμιστικό ρόλο καθώς παίζει δύο φορές, μέσα – έξω, με τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ. Προβλέπουμε 3-1 νίκη της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ως 3-2 αναλόγως με τα ρόστερ που θα κατέβουν οι δύο ομάδες)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads