Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-03-17

Ο μάντης Κάλχας, μίλησε.....


Την προηγούμενη εβδομάδα πέσαμε 100% στις προβλέψεις μας, δεν ήταν και πολύ δύσκολο βέβαια με την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων. Ίσως περιμέναμε λίγο πιο αντίσταση από τον ΒΟΤΣΗ απέναντι στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ αλλά φαίνεται ότι η τελευταία παίζει καλά αυτή την περίοδο. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα της κανονικής περιόδου και θα ακολουθήσουν τα playoff για τα οποία θα υπάρξει ενδιαφέρον στο ζευγάρι 2-3 μεταξύ Φοίνικα και Καλαμαριάς. Θα είναι αμφίρροπο πιστεύω και ας μην ξεγελαστούμε από την πρόσφατη εύκολη νίκη της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, η οποία έχει μεγαλύτερη συνοχή ως ομάδα αλλά και ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ θα πάει καλύτερα όταν ενσωματωθούν πλήρως οι Τσολάκος και Σταυρακάκης. Πάμε στις προβλέψεις μας:

ΒΟΤΣΗΣ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Το ματς αυτό είναι σαν επαναληπτικός του αγώνα που έγινε την Δευτέρα όπου ο ΒΟΤΣΗΣ «άλωσε» τον Πολύγυρο με 0-3…..και παρά τις αντιδράσεις για τον ορισμό από την ΕΠΕΣΘ (Μάλλον έχουν δίκιο που γκρινιάζουν). Δεν γνωρίζουμε πως παρατάχθηκε ο ΒΟΤΣΗΣ στον Πολύγυρο αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν με σημαντικές ελλείψεις…..λόγω τραυματισμών και κρύου. Παρόλα αυτά πέρασε αέρα και ακολούθησε τσιμπούσι στον Αγ. Πρόδρομο. Η νίκη του ΒΟΤΣΗ οριστικοποίησε και την κατάληψη της 4η θέσης από τον ΙΩΝΙΚΟ. Το μόνο που μένει να δούμε από αυτή την αναμέτρηση είναι ποιος θα καταταχθεί 5ος. Θεωρώ ότι ο ΒΟΤΣΗΣ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ, κέρδισε και στον προηγούμενο αγώνα, το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι βαρύ στομάχι από τα σουβλάκια στον Πολύγυρο. Γενικά το έχουμε ξαναπεί ότι ο ΒΟΤΣΗΣ εάν ήταν πλήρης θα έπαιζε τετράδα αλλά υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα γήρατος. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες διότι δεν ξέρουμε ποιοι θα παίξουν σε κάθε θέση στο Βότση αλλά με τα δεδομένα που γνωρίζουμε υπερτερεί ξεκάθαρα σε ακραίους (Οικονομίδης, Αδαμάκης), κέντρο (Δαμβουνέλης όποτε παίζει) ενώ στην δεύτερη θέση του κέντρου υπάρχουν διάφοροι που παίζουν (ακόμη και Φούσκας, Καρπούζας από ότι έχω μάθει). Ο Πολύγυρος είναι καλός φέτος όχι τόσο καλός για να μπει τετράδα, στο δεύτερο γύρο μαθαίνουμε ότι του λείπει ένας ακραίος ενώ μεγάλη δύναμη είναι ο διαγώνιος τους Βέλο με πολλά χρόνια εμπειρία από τις υψηλότερες κατηγορίες. Έχει ψηλά παιδιά στο κέντρο και καλή πάσα αλλά υστερεί στην άκρη εάν δεν παίζει ο Ραμνιώτης (μεγάλο ταλέντο στο  beach volley). Προβλέπω 3-0 ή 3-1 νίκη Βότση

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ:  Θα γίνει ωραίο ματς στα Διαβατά. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι θα κοντράρει δυνατά τον Φοίνικα και θα δούμε πολλά σετ. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ βγήκε 4ος. Αν ο Φοινικας χάσει βαθμό ή βαθμούς τότε θα τερματίσει 3ος πίσω από την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. Άρα ο Ιωνικός δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ενώ ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ θέλει 3ποντο. Αν συγκρίνουμε λίγο τις δύο ομάδες, θεωρώ ότι ο Ιωνικός έχει ελαφρώς καλύτερο διαγώνιο (αν υποθέσουμε ότι παίζει ο Τέλιος στον Φοίνικα) και έναν ακραίο αλλά πάσχει στην υποδοχή σε αντίθεση με τον Φοίνικα που έχει καλή ισορροπία στην υποδοχή με τους ακραίους του (που είναι αρκετά έμπειροι π.χ. Κουρτίδης). Στα λίμπερο υπερτερεί θεωρώ ο Φοίνικας ενώ στο κέντρο όπως έχω πει τα παιδιά του Ιωνικού θέλουν δουλεία σε επίθεση-μπλοκ σε σχέση με τον Τσολάκο που αν είναι καλά είναι ο καλύτερος κεντρικός στην κατηγορία ενώ τα άλλα δύο παιδιά που παίζουν κέντρο στον Φοίνικα (Καπετανίδης, Συμεωνίδης αν δεν κάνω λάθος) είναι σε γενικές γραμμές σταθεροί παίκτες (όχι κάτι φοβερό αλλά κρατάνε την θέση τους). Στην πάσα ο Ναζίρης είναι πολύ αθλητικός (μπλόκ, άμυνα) και έμπειρος, διορθώνει μπάλες και είναι μεγάλο συν για τον Φοίνικα (και ο αναπληρωματικός πασαδόρος του Φοίνικα, ο Πολιτίδης, είναι επίσης καλός πασαδόρος αλλά λιγότερο αθλητικός). Ο πασαδόρος του ΙΩΝΙΚΟΥ μου αρέσει, είναι πολύ καλός στην πάσα, παίζει γρήγορα στην άκρη, κοιτά πολύ να επιτεθεί στο φιλέ αλλά υστερεί λίγο στην πίσω ζώνη. Προβλέπω νίκη του Φοίνικα 1-3. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Νομίζω ότι η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ θα επιδιώξει να κερδίσει το ματς όσο πιο άνετα μπορεί και χωρίς απώλειες για να έχει ελπίδες για την 2η θέση. Νομίζω δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα απέναντι στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ που είναι καλύτερος στον 2ο γύρο αλλά όχι αρκετά καλός για να κοντράρει την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. Προβλέπω 0-3 και γρήγορα αποθεραπεία γιατί την Κυριακή έχει playoff αγώνα. 

Θα προσπαθήσουμε να δίνουμε προβλέψεις και για τα ματς playoff τα οποία θα παρακολουθήσουμε όσο μπορούμε αν και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί….μακάρι η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ή ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ να κοντράρουν για να δούμε πιο ανταγωνιστικό κλείσιμο του πρωταθλήματος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads