Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-03-02

Ο μάντης Κάλχας μίλησε......


Πριν πάμε στις προβλέψεις μας να δούμε τι έγινε την προηγούμενη αγωνιστική και πως πήγαμε στις προβλέψεις μας. Είμασταν μέσα στις προβλέψεις των νικητών αλλά όχι στα τελικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα ο Ιωνικός μας εξέπληξε θετικά και έχασε στις λεπτομέρειες από την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ χωρίς όμως να γνωρίζουμε εάν οι γηπεδούχοι έπαιξαν πλήρεις (τσικνοπέμπτη γαρ).  Ο Φοίνικας πέρασε άνετα από τον Πολύγυρο (πολύ άνετα θα έλεγα) επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις μας ενώ ο Βότσης πέρασε αφήνοντας σετ στις Συκιές απέναντι στους γενναίους του Πανελληνίου (προβλέψαμε ότι οι γηπεδούχοι θα είναι ανταγωνιστικοί).  Πάμε στις προβλέψεις μας:

ΒΟΤΣΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ: Στο πρώτο παιχνίδι ο ΗΡΑΚΛΗΣ έκανε περίπατο σε 1 ώρα με συνοπτικές διαδικασίες. Ο ΒΟΤΣΗΣ, από ότι είδαμε από φωτό από το Νησί της Αφροδίτης, εμφανίστηκε πλήρης μετά από πολύ καιρό, με Τσιγγίδη και Δαμβουνέλη να επιστρέφουν (αν έπαιζε πάσα ο Σούρβαλης που δεν φαίνεται στην φώτο, ήταν πλήρης). Παρόλα αυτά έχασε σετ από τον Πανελλήνιο, ίσως να μην έχουν ρυθμό καθώς είχαν πολύ καιρό να παίξουν όλοι μαζί. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με διαφορά, προπονημένη και με λύσεις σε όλες τις θέσεις και αρκετά νέα παιδιά με όρεξη για βόλει (ξεχωρίζουν Ιωαννίδης διαγώνιος και ο σουφλιώτης αριστερόχειρας ακραίος), αλλά και έμπειρους (ο τιμωρημένος ως προπονητής Θ. Παπαδημητρίου, ο Δημητριάδης, ο Αλμαλής). Παρακολουθώντας παιχνίδια της Α2 ανδρών πιστεύω ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα ήταν στο όμιλο ανόδου μετά τον Περσέα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι διαφορετικό από τον πρώτο γύρο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πιέζει πολύ στο σερβίς. Ο ΒΟΤΣΗΣ αδικείται από την βαθμολογία αν ήταν πλήρης θα ήταν στο 2-4. Αν αντέξει στο σέρβις και παίξει καλά στην άμυνα - σέρβις, θα κοντράρει ως ένα σημείο, αλλά και πάλι εξαρτάται από το ρόστερ που θα κατεβάσει (καρναβάλι και 3ήμερο έχουμε όλο και κάποιος θα λείπει κάνα ταξιδάκι). Προβλέπω νίκη ΗΡΑΚΛΗ 0-3 και λαγάνα με κοψίδια στο νησί της Αφροδίτης για τους παίκτες του Βότση.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Ντέρμπι 4ης θέσης. Για τον ΙΩΝΙΚΟ τα έχουμε πει. Δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και σίγουρα είναι το φαβορί. Από ότι είδα γράφοντας αυτές τις γραμμές έχασε στον αναβληθέντα αγώνα από τον Φοίνικα με 3-1 αλλά πάλεψε. Αν θέλει να πρωταγωνιστήσει του χρόνου θα χρειαστεί να πάρει έναν τουλάχιστον ακραίο με υποδοχή, λίμπερο και έναν καλό και έμπειρο κεντρικό να βοηθήσει και τα δύο νέα παιδιά που έχουν. Κοιτώντας το πρόγραμμα αν κερδίσει είναι το φαβορί για την 4η θέση αν πάρει καθαρή νίκη και θέλει και 3-0 για να έχει και την ισοβαθμία. Από την άλλη ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ δεν είναι «ζωηρός» στον β’ γύρο, από ότι μαθαίνω δεν παίζει ένας καλός ακραίος που κάνει πολλές δουλειές. Ο Πολύγυρος είναι μια ομάδα που έχει καλές μονάδες όπως ο διαγώνιος (Βέλο) αλλά δεν ξέρουμε με τι ρόστερ παίζει κάθε φορά. Προβλέπω 3-0 ή 3-1 λόγω αστάθειας και του ΙΩΝΙΚΟΎ. 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΑΕ ΔΕΛΤΑ: Εύκολο 3-0 για τον Φοίνικα προβλέπω. Υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και ο Φοίνικας έδειξε ότι συνήλθε από τις δύο σερί ήττες 3-0.  Η ΑΕ ΔΕΛΤΑ απλά περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Να δούμε εάν θα είναι μια από τις ομάδες που θα συνεχίσει και το νέο έτος με δεδομένο ότι αποτελείται από βετεράνους κυρίως από τις δυτικές συνοικίες (πρώην Καμπανιακός), Τάσο Φιλιππίδη (αριστερόχειρας με θητεία σε πολλές ομάδες βλέπε ΜΕΝΤ, Μουδανιά, Δόξα κτλ) και κάποια παιδιά από το Κιλκίς (ανέβηκε και η τιμή της βενζίνης……..) που θα βρεθούν αντίπαλοι με τους πρώην συμπαίκτες τους Πολιτίδη και Αυγητίδη. Ο Φοίνικας φαίνεται ότι ανακάμπτει, κέρδισε και τον ΙΩΝΙΚΟ στον εξ’ αναβολής παιχνίδι που έγινε την Δευτέρα αν και δυσκολεύτηκε. Βλέπω ότι δυνάμωσε στο κέντρο με τον Τσολάκο αλλά ακόμη φαίνεται ότι έχει προβλήματα στην άκρη κυρίως επιθετικά. 

 

Ο αγώνας για το πρωτάθλημα ανδρών Β Εθνικής ΕΠΕΣΘ μεταξύ των ομάδων Ν. ΒΟΤΣΗΣ - ΝΕΟΣ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας. Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε μέλη των διοικήσεων των δύο ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads