Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-03-20

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 


Η Ενωση Τούμπας έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει που τερμάτισε στην 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, έχοντας αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα στην επανεμφάνισή της. Να θυμίσουμε μόνον την απώλεια του βασικού της πυλώνα Πρόδρομου Μωρρέ.
Απ΄ό,τι φαίνεται, η επιτυχία αυτή βασίζεται πρωτίστως στον προπονητή της Σωτήρη Σταματίου, ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο έργο της ανόδου της ομάδας από την Β' Εθνική της ΕΠΕΣΘ και ύστερα από ένα φρενήρη ρυθμό  την χρονιά 2019-20, που σταμάτησε ο λοιμός. Ο Σωτήρης κατάφερε με μεθοδικότητα να σχηματίσει μια συνεκτική ομάδα και να της δώσει ανταγωνιστικότητα και πείσμα, που παρά τις αντιξοότητες στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Βέβαια την προσπάθεια προπονητή και ομάδας συνεπικούρησε και ο πρόεδρος του συλλόγου που απ' ό,τι φαίνεται στέλνει το προσωπικό μήνυμα του για την επόμενη χρονιά. <<ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΗΧΟΥΝ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.>> Κάτι που ηχεί σαν υπόσχεση. Είναι λόγια δικά του για να εισπράξει την παρακάτω απάντηση: "είσαι ο καλύτερος πρόεδρος ever!!! Ηβοήθειά σου ήταν τεράστια για εμάς, έβαλες και εσύ το λιθαράκι σου σε αυτή την πορεία"     
Η στιχομυθεία έλαβε χώρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει ειλικρινώς τα αισθήματα αλληλο- εκτίμησης, Και του χρόνου καλύτερα.

Φωτό από τον αγώνα κυπέλλου με την Κομοτηνή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads