Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-03-23

Ο μάντης μίλησε.....


Έκλεισε η regularseason και θα κάνουμε μια ανασκόπηση των προβλέψεων μας της τελευταίας αγωνιστικής και συνολικά της κατάταξης. Αρχικά θα πούμε ότι είμασταν κοντά στις προβλέψεις μας για τα δύο πιο αμφίρροπα παιχνίδια όπου είπαμε ότι στο ΙΩΝΙΚΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ «Ο ΙΩΝΙΚΟΣ θα κοντράρει δυνατά τον Φοίνικα και θα δούμε πολλά σετ» και όντως είδαμε 2-3. Στο άλλο ματς ΒΟΤΣΗΣ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ προβλέψαμε σωστά τον νικητή αλλά ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ήταν πιο ανταγωνιστικός από ότι περιμέναμε και το έκανε ντέρμπι μέχρι το τέλος. Συνολικά πιστεύω ότι η regularseason κλείνει με την κατάταξη να δικαιώνει τις ομάδες που ήταν οργανωμένες και άντεξαν σε covid, τραυματισμούς κτλ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ενώ οι ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ και ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ είναι ισοδύναμες ομάδες. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα που κατέληξε στην 4η θέση λόγω αυτής της διάρκειας που είχε σε όλο το πρωτάθλημα. Ο ΒΟΤΣΗΣ θα μπορούσε καλύτερα με βάση το ρόστερ που έχει αλλά ήταν άτυχος με τους τραυματισμούς που είχε και πάλι ήταν ανταγωνιστικός και με λίγη τύχη σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσε 4ος. Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ έκανε μια πολύ καλή παρουσία, εμφανίστηκε οργανωμένος και ανταγωνιστικός πάλεψε μέχρι τέλους για την 4άδα αλλά νομίζω πήρε την θέση που του άξιζε (ίσως να μπορούσε και 4αδα αν δεν σταματούσε ο Ραμνιώτης). Τέλος στην ουρά μάλλον ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ είναι καλύτερη ομάδα από το ΔΕΛΤΑ αλλά και πάλι η συνέπεια του ΔΕΛΤΑ στους αγώνες του έδωσε υψηλότερη βαθμολογική θέση. Τέλος το ΔΑΣΩ ταλαιπωρήθηκε και δεν έκλεισε την χρονιά. Στο τέλος και των playoff o μάντης Κάλχας θα κάνει και μια αναφορά για τις 4-5 πρώτες ομάδες και που θα πρέπει να κινηθούν μεταγραφικά για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους για του χρόνου. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα 10 ομάδων. Τώρα ας πάμε στα playoff της κατηγορίας

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ: Να μην κουράζουμε και τα ξαναλέμε, ο ΗΡΑΚΛΗΣ και χωρίς τον Παπαδημητρίου που είναι τιμωρημένος ακόμη φαντάζομαι δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι προπονημένη ομάδα, ξέρει τι παίζει και κυνηγάει πολύ την μπάλα. Νομίζω το ματς θα πάει εύκολα 3-0 στον ΗΡΑΚΛΗ που θα περιμένει τον αντίπαλο του από το άλλο ζευγάρι. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ τελειώνει ευχαριστημένος την χρονιά θεωρώ. Αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό του χρόνου, καθώς έχει έναν νοικοκύρη πρόεδρο, θα χρειαστεί στοχευμένεςπροσθήκες.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των playoff και το μόνο που έχει ενδιαφέρον για λόγους γοήτρου. Υποθέτω ότι και οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν πλήρεις. Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ έχασε βαθμό στον ΙΩΝΙΚΟ και μαζί και την 2η θέση που του έδινε πλεονέκτημα έδρας. Οι δύο ομάδες στην κανονική περίοδο νίκησε η μια την άλλη εκτός έδρας. Το momentumλέει ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. Ο Καιλής έχει δώσει άλλη σταθερότητα στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ σε σέρβις, επίθεση και υποδοχή ενώ υπάρχει και η σταθερά του Λ. Δάνα στην επίθεση. Από την άλλη ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ φαίνεται να έχει χάσει λίγο την σταθερότητα του. Εξαρτάται και πως θα αξιοποιήσει τον Τσολάκο στο κέντρο. Πιστεύω ότι το ματς θα πάει προς την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (επαναλαμβάνω ότι υποθέτω ότι οι ομάδες θα εμφανιστούν με τα καλύτερα δυνατά ρόστερ) με 3-1 ή 3-2.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads