Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-03-17

Βασίλης Καρασαρλίδης, ο κεντρικός του ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑ!




Μια αγωνισγτική πριν την λήξη του πρωταθλήματος
της Α2 και ο Περσέας θεωρείται η ομάδα που παίρνει το εισητήριο για την Pre-League, αφού σήμερα νίκησε εντός έδρας τον Μακεδονικό με 3-2 Οι παίκτες του Περσέα πανυγύριαν με ενθουσιασμό την νίκη αυτή που τους χρείει πρωταθλητές.

Ένα από τα μεγάλα του atouts, που συνέβαλλαν τα μέγιστα σ' αυτό, είναι αναμφισβήτητα ο κεντρικός της Βασίλης Καρασαρλίδης, από τον οποίο στελεχώνεται από το δύσκολο 2020. Γεννημένος το 1990 με 2.03 μ και άλμα 3,20μ στην επίθεση, έχει μεγάλο μερτικό στην ανατολή του άστρου του Περσέα στο στερέωμα της PL.



Ο Βασίλης έχει πλούσιο palmarès στο ενεργητικό του. Η καταγωγή του από την Σκύδρα και τον Σουφλί επέδρασαν καταλυτικά στην εξέλιξή του στο άθλημα. Ξεκίνησε το 1997  το βόλεϊ στις ακαδημίες του Ηρακλή και μέχρι το 2006 κατέκτησε πανελλήνια Παμπαίδων και εφήβων! Έπαιξε με υποσχετική στο Άρη και ξαναγύρισε στον Ηρακλή με τον οποίο κατέκτησε το πανελλήνιο εφήβων. Το 2008 παίζει για δύο χρόνια στην Β’ Εθνική με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενώ το 2010 παίζει στην Α2 με τον ΠΟ Μουδανιών. Το 2011-12 περιηγείται εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες του και την κατάρτισή του, σε όλες τις ομάδες της Α1 της Θεσσαλονίκης, ενώ το 2013 τον βρίσκει στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Από το 2014 έως 2018 αγωνίζεται στον Μακεδονικό πλάι στον κολλητό του φίλο και πασαδόρο Τάσος Ρεμπούτζια με τον οποίο ενίσχυσε τον Φίλιππο Βέροιας για ν΄ανέβει στην volleyleague.  



Το 2020 οι δύο φίλοι βρίσκονται στον ΟΠΑΘ Περσέα στην Α2, με τον οποίο έχουν κάνει μια καταπληκτική χρονιά, ενώ μία αγωνιστική πριν το τέλος θεωρούνται τελεσίδικα πρωταθλητές στην κατηγορία και θα γιορτάσουν μαζύ την άνοδο στην Pre-League. 



Ο ίδιος αποκαλύπτει ένα από τα μυστικά αυτής της επιτυχίας:

“Φέτος ήταν μια εξαιρετική χρονιά από όλες τις απόψεις...νομίζω πως η επιτυχία οφείλεται πέρα από το ταλέντο και τις ικανότητες που είχαμε σαν ομάδα, στο εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια στο γήπεδο αλλά και εκτός γήπεδο με όλα τα παιδιά...δεν μας έλειψε τίποτα σαν ομάδα και γι αυτό οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας κ. Καραδημητρα Κώστα!!! Θα τολμήσω να πω πως ήταν αν όχι η αγαπημένη μου, μια από τις αγαπημένες μου χρονιές που παίζω βόλεϊ”. 


 Σήμερα στο 3ο σετ ήταν χάρμα οφθαλμών. Όταν το σκορ ήταν στο αμφίβολο 16-15 ο Βασίλης έκανε 3 συνεχείς πόντους με μπλοκ, πρώτο και πέναλτυ!








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads