Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-03-18

ΧΑΝΘ-ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-3! (2019)


 Ήταν, θυμάμαι,  Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στο γήπεδο της ΧΑΝΘ. Ο αγώνας έδινε το εισιτήριο για την Α1! Στο tie-break το σκορ ήταν 14-13 όταν ο Καρακόλιας αν θυμάμαι καλά επιχείρησε επίθεση από το 4. Απέναντί του ήταν ο Παπαδημητρίου (αν θυμάμαι καλά, επίσης). Το καρφί πήγε έξω και ετοιμάστηκα να εισέλθω στο γήπεδο για να παγιδεύσω από κοντά τους πανυγηρισμούς. Στεκόμουν πίσω από την γραμματεία, Ο β' διαιτητής  κος Άρης Παπαδόπουλος εκτίμησε ότι η μπάλα βρήκε! Τελικά το set έληξε 14-16.
Το τι ακριβώς συνέβει σ' εκείνη την φάση μόνο ο διαιτητής είναι αρμόδιος να κρίνει. ( ο α' κος Δεληκωστίδης αμέσως επικήρωσε την απόφαση του β΄). Et pour cause! Η  υποκειμενική απόφαση του διαιτητή γίνεται αυτόματα αντικειμενική. Όλα τα γεγονότα, συμβάντα, ή φάσεις επιδέχονται διαφορετικές ερμηνείες διότι ο θεατής παίρνει τις επιθυμίες του για πραγματικότητα!
Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα εκείνου, ήταν ο  πασαδόρος της ΧΑΝΘ Τάσος Ρεμπούτζιας και ο διαγώνιος της Ελπίδας Στέφανος  Χαριδήμου  οι οποίοι,   συμπαίκτες πλέον στον Περσέα, θα σηκώσουν, αύριο Σάββατο 19/3,  το τρόπαιο του φετινού πρωταθλήματος για τον Β' όμιλο της Α2!



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads