Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-02-23

Ο μάντης Κάλχας μίλησε....αλλά τσικονπέμπτη να παίζεις αγώνες, είναι ενοχλητικό!


Ας δώσουμε για μια ακόμη φορά τις προβλέψεις μας για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής ΕΠΕΣΘ των ανδρών που έμεινε πλέον με 8 ομάδες. Κρατάτε γερά οι υπόλοιποι. Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε στις προβλέψεις μας εκτός από το ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ όπου οι φιλοξενούμενοι έκαναν περίπατο 0-3, κάτι που δεν το περιμέναμε αλλά είπαμε ότι η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ είναι έμπειρη ομάδα και από ότι μαθαίνουμε οι προσθήκες που έκανε βοήθησαν πιο πολύ από ότι αυτές του ΦΟΙΝΙΚΑ. Θέλουν χρόνο ίσως. Πάμε στις προβλέψεις μας με 3 αγώνες αυτή την φορά καθώς το ΔΑΣΩ αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα. Η ιδιαιτερότητα της αγωνιστικής είναι ότι διεξάγεται τσικνοπέμπτη, πράγμα που σημαίνει αυξημένη πιθανότητα απουσιών για τις ομάδες:

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ: Ντέρμπι με καθαρό φαβορί την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ που είναι καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα. Έχει σταθερές, εμπειρία και προέρχεται από πολύ μεγάλη νίκη που φυσιολογικά να της χαρίσει την 2η θέση. Ένας παίκτης της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ που θεωρώ ότι είναι αδικημένος είναι ο πασαδόροςτης (Achilles)  που δεν να είναι αθλητικός, δεν σου γεμίζει το μάτια αλλά το ξέρει το τόπι, είναι πολύ σταθερός και τον εμπιστεύεται η ομάδα. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι εύθραυστος ως ομάδα, χάνει εύκολα ρυθμό και δυσκολεύεται στην υποδοχή. Έχει όμως καλή πάσα, σταθερό διαγώνιο και ένα νέο παιδί ακραίο με γρήγορο χέρι και πολύ καλό σέρβις αλλά δυσκολία στην υποδοχή (αν την βελτιώσει θα μπορούσε να παίξει και πιο ψηλά). Στο κέντρο δεν απειλεί ιδιαίτερα καθώς τα νέα παιδιά που έχει είναι αλτικοί αλλά θέλουν δουλειά σε επίθεση και μπλοκ (έχουν προπονητή έναν από τους καλύτερους κεντρικούς που πέρασαν από την Ελλάδα, καλύτερο δάσκαλο δεν θα βρουν). Αντίθετα οι κεντρικοί της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ είναι παλιές καραβάνες, χωρίς πολύ ύψος αλλά περισσεύει η εμπειρία. Προβλέπω 3-0 ή 3-1 η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ χωρίς πολύ κόντρα.

 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Οι γηπεδούχοι δεν είναι «καλά» και φαίνεται στα αποτελέσματα τους. Μάλλον έχουν ελλείψεις. Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα σε αυτό το ματς καθώς έρχεται στραπατσαρισμένος από δύο συνεχόμενες ήττες χωρίς να πάρει σετ. Κρύο δεν θα έχει πολύ, ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ δεν εμφανίζει συνήθως συμπτώματα άλλων ομάδων που ταξιδεύουν στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ με ελλείψεις, βέβαια στον πρώτο γύρο είχε δυσκολευτεί πολύ για να κερδίσει και το λέω αυτό γιατί πολλές φορές παίζει ρόλο και πως κουμπώνουν οι ομάδες μεταξύ τους ως αντίπαλοι. Πάντα ειδικών συνθηκών τα ματς στον Πολύγυρο ένα παραπάνω ότι είναι και Τσικνοπέμπτη και τα σουβλάκια είναι σε απόσταση αναπνοής στον Αγ. Πρόδρομο. Προβλέπω 0-3 ή 1-3, ειδικά το πρώτο αν ο Φοίνικας εμφανιστεί πλήρης και ίσως να προλάβουν να το τσικνίσουν στον Αγ. Πρόδρομο.

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΒΟΤΣΗΣ: Στο πρώτο ματς ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ είχε πάρει σετ από τον ΒΟΤΣΗ. Τώρα παίζει στην έδρα του και είναι αξιόμαχος στον δεύτερο γύρο, ακούω ότι έχει πάρει 1-2 παίκτες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Θα το παλέψει. Ο Ναύαρχος δεν γνωρίζουμε πως θα παραταχθεί (αυτό είναι πάντα το πρόβλημα εκεί). Ακόμη δεν έχουν παίξει στον δεύτερο γύρο Τσιγγίδης (διαγώνιος/ακραίος) και Δαμβουνέλης(κεντρικός) που ήταν τραυματίες ενώ έχει ενταχθεί στην ομάδα και ο νέος διαγώνιος (Φιλιππίδης, τέκνο της μητρόπολης τους Ελληνικού volley, Αλεξανδρούπολη, πρώην ΧΑΝΘ). Άτυχος ο Ναύαρχος φέτος, μπορούσε καλύτερα. Αν εμφανιστεί πλήρης τότε θα είναι πολύ ανταγωνιστικός ως το τέλος του πρωταθλήματος και ίσως είναι ρυθμιστής για την πρώτη τετράδα. Έτσι και αλλιώς θεωρώ ότι είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο αγώνα και θα τον πάρει με 0-3 (ίσως κάνα σετ να πάρει ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ). Επιπλέον κίνητρο και η τσικνοπέμπτη αν προλάβουν οι παίκτες να μεταβούν στην βάση τους (Νησί της Αφροδίτης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads