Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-02-03

Ο Μάντης Κάλχας, "μίλησε", για την Β΄Εθνική Ανδρών!

Καλησπέρα, κάνοντας μια ανασκόπηση στις προβλέψεις της προηγούμενης εβδομάδας προβλέψαμε σωστά σε όλα τα παιχνίδια τους νικητές και πέσαμε έξω στο ματς ΒΟΤΣΗ- ΦΟΙΝΙΚΑ που περιμέναμε ντέρμπι αντί νίκη 0-3 για τους φιλοξενούμενους. Ο Ναύαρχος έχει γίνει κακός δαίμονας του μάντη Κάλχα καθώς είναι η πιο απρόβλεπτη ομάδα της κατηγορίας. Για να δούμε τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα: 

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Ενδιαφέρον ματς και για τους δύο που προσπαθούν να μπουν τετράδα. Η Καλαμαριά ενισχύθηκε από ότι μαθαίνουμε και θα είναι δυνατή ενώ ο Πολύγυρος είναι σταθερός και εμφανίζεται πολύ δυνατός στην έδρα του λόγω ιδιαιτεροτήτων. Κοιτάω προβλέψεις για την Πέμπτη και βλέπω -4C!!!!! Δύσκολα τα πράγματα. Παιχνίδι ειδικών συνθηκών, ισοθερμικά και φουλ για ντέρμπι πάμε. Εάν η Καλαμαριά πάει πλήρης προβλέπω 1-3 αν όχι θα γίνει ντέρμπι αλλά πιστεύω η Καλαμαριά θα κερδίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΙΩΝΙΚΟΣ – Ν. ΒΟΤΣΗΣ: Ακόμη ένα ντέρμπι. Για να δούμε αν θα προβλέψουμε σωστά για τον κακό μας δαίμονα. Ο Ιωνικός είναι καλή ομάδα, με νεαρούς και έμπειρους, εκπέμπει υγεία και είναι από τις λίγες ομάδες που η διοίκηση ασχολείται και η ομάδα έχει λόγο ύπαρξης. Μακάρι να υπάρχουν και άλλες τέτοιες ομάδες στην κατηγορία. Από την άλλη ο Βότσης είναι μια ομάδα-παρέα που θα μας είχε καταστρέψει οικονομικά αν παίζαμε στοίχημα. Την μια εμφανίζεται πλήρης την άλλη χωρίς 3-4 παίκτες, δεν βγάζεις άκρη τι γίνεται. Στο ματς με τον Φοίνικα ήταν ανταγωνιστικός στα δύο πρώτα σετ που ήταν ντέρμπι αλλά χωρίς τους κεντρικούς του, που μαθαίνω ότι τραυματίζονται και στο ζέσταμα, δυσκολεύεται απέναντι σε καλές ομάδες. Βλέπω ο Πασχάλης Φούσκας μαθαίνει την θέση του κεντρικού….έχει ακόμη χρόνια μπροστά του να βελτιωθεί. Προβλέπω νίκη Ιωνικού 3-2 αν και έχω μια μικρή αμφιβολία αναλόγως με το πως θα εμφανιστεί ο Βότσης από άποψης ρόστερ……..

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες τις προηγούμενες αγωνιστικές. Γενικά ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ φαίνεται ότι είναι σε καλό φεγγάρι. Θα παλέψει απέναντι στον ΦΟΙΝΙΚΑ αλλά προβλέπω 3-0 νίκη Φοίνικα και δοκιμές σχημάτων από τον κόουτς Πασπαλά (κατά την γνώμη μου ο καλύτερος Έλληνας υποδοχέας τα τελευταία 30 χρόνια, να κοιτάξει να του μοιάσει ο λίμπερο της ομάδας)

Α.Ε. ΔΕΛΤΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ: Εύκολο βράδυ για τον ΗΡΑΚΛΗ προβλέπεται  ο οποίος θα δώσει ευκαιρίες σε όλο το ρόστερ να παίξει. Το ΔΕΛΤΑ προέρχεται από άσχημη ήττα από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, δεν έχει να χάσει τίποτα, θα παίξει ελεύθερα. Πέφτει λίγο μακριά για το οπαδικό κίνημα του Ηρακλή η ΣΙΝΔΟΣ. Προβλέπω 0-3 και γρήγορα σπίτι γιατί έχει και υγρασία στην Σίνδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads