Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-01-07

Η Βούλη Κουρτίδου Libero στον Άρη

 

Η Βούλη εντάσσεται πλέον στο δυναμικό της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης και έχει κάνει γνωστό το όνομά της με τις επιδόσεις της, τόσο στην σάλα, όσο και στην άμμο.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της από την ομάδα του Μυγδονιακού της ΕΠΕΣΘ, η Βούλη διευκρινίζει "ανυπομονώ γιατί είμαι και αρειανάκι". Είναι σίγουρο λοιπόν "οτι θα τα δώσει όλα"
Η διαδρομή της στην σάλα αρχίζει από τον  ΑΣΚ Λαγκαδά. Έμεινε στην ΧΑΝΘ 6 χρόνια με δύο ανόδους από Β΄Εθνική και Pre-League. Το καλοκαίρι του 2021 αποφασίζει να χαμηλώσει τις στροφές και ν' αγωνισθεί στην Β' Εθνική της ΕΠΕΣΘ με τα χρώματα του Μυγδονιακού. 
Φαίνεται, ωστόσο ότι ο χώρος ήταν στενός γι' αυτό το δαιμόνιο κορίτσι που κατέκτησε την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach volley και είναι μακρύς ο κατάλογος των επάθλων της στο είδος : 5 πανελλήνια, 2 North, 5η και 9η σε ευρωπαϊκά. 
Η Volley League δεν την τρομάζει, ούτε τα μεγάλα ονόματα με τα οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη σύντομα. "Νοιώθω ότι είναι μια πρόκληση για μένα και ανυπομονώ..........απλά ανυπομονώ να παίξουμε".
Με απλές και σταράτες κουβέντες,  η Βούλη αποπνέει την σιγουριά που αισθάνεται μέσα της, μια σιγουριά που επιβεβαιώνεται από την ανάληψη του ρόλου της ως το νέο libero του Άρη, ενώ κυριαρχούσε στην Pre- League σαν 4αρι με πολύ δυνατό σερβίς και πολύ καλή υποδοχή. Σίγουρη χωρίς ανασφάλειες. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads