Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2022-01-19

Ο μάντης Κάλχας, μίλησε.....


Τα προγνωστικά για το πρωτάθλημα της Β ΕΘΝΙΚΗΣ Ανδρών της ΕΠΕΣΘ που ξαναρχίζει μετά από περισσότερο από ένα μήνα. Η μεγάλη διακοπή θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στις ομάδες και ίσως είναι αγωνιστική εκπλήξεων καθώς όπως είπαμε τα αποτελέσματα στην συγκεκριμένη κατηγορία εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το ποιοι παίκτες θα πάνε να παίξουν για τις ομάδες το βράδυ τη Πέμπτης.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Δύσκολη έδρα αυτή του ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ καθώς από τότε που γίνονται Πέμπτη βράδυ οι αγώνες δεν υπάρχει για τους φιλοξενούμενους το μπόνους των σουβλακίων του Αγ. Προδρόμου. Έτσι πάντα οι φιλοξενούμενες ομάδες πάνε ελλιπείς. Ειδικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν καλό είναι οι διαιτητές να έχουν ένα θερμόμετρο μαζί τους για να μετρήσουν την θερμοκρασία εντός του κλειστού του Πολυγύρου την Πέμπτη το βράδυ. Προβλέπω εύκολη νίκη του ΑΟΠ επί του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ που θα πέσει ηρωικά μαχόμενος (και με πολλά ισοθερμικά φορώντας οι παίκτες του), 3-0 μήπως προλάβουν και κάνα σουβλάκι.
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο πρώτο γύρο η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ αιφνιδίασε τον ΗΡΑΚΛΗ που κατάφερε να κερδίσει και με διάφορες ασχήμιες από την κερκίδα που τις ανέχεται η ΕΠΕΣΘ. Παρόμοια κατάσταση και τώρα. Άγνωστο πως προπονήθηκαν οι ομάδες μέσα στις διακοπές και αν θα μπορέσουν να βρουν ρυθμό μετά από τόσο μεγάλο διάστημα και πιθανόν και από κρούσματα covid. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε βρει ρυθμό και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί, αντίθετα οι βετεράνοι της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ θα είναι λίγο κομμένοι από το φαγητό των γιορτών. Προβλέπω 1-3 νίκη ΗΡΑΚΛΗ και φασαρίες στο γήπεδο για την είσοδο των ultras
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- ΔΑΣΩ: Ξεμούδιασμα για τον ΦΟΙΝΙΚΑ, 3-0 και προχωράμε. Το ΔΑΣΩ δεν προβλέπεται να πάρει νίκη εκτός απροόπτου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μακάρι να με διαψεύσει.
ΔΕΛΤΑ - ΒΟΤΣΗΣ: Οι γηπεδούχοι αναζητούν ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα τους έναντι των ομάδων της πρώτης ταχύτητας. Είναι συνήθως μαχητικοί, έχουν έμπειρους παίκτες και παίζουν στην έδρα τους. Θα το παλέψουν το παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο είχαν ζορίσει τον τότε πλήρη Ναύαρχο για ένα σετ. Οι μαθουσάλες του Ναυάρχου μαστίζονται όλο τον πρώτο γύρο από τραυματισμούς και πονάκια (Δεινόν τό γήρας, ου γάρ έρχεται μόνον). Είναι καλύτερη ομάδα, παρά τις απώλειες Τσολάκου Θ., και Τζιγγίδη Μ., και ενισχύθηκε από ότι μαθαίνουμε με νέο αξιόλογο παίκτη (δοκιμαζόταν καιρό από τον Πασχάλη Φούσκα). Αίνιγμα η κατάσταση των παικτών του Βότση μετά την διακοπή. Στηρίζεται σε καλή υποδοχή και στους δύο κεντρικούς του που αν τους φορτώσει ο έμπειρος πασαδόρος του δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Προβλέπω δύσκολη νίκη Βότση 0-3 ή 1-3 στο τέλος με γεμάτα σετ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads