Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-12-24

Ο Ηρακλής Θεοδώρου στο Liberovolley! Έργα και ημέρες.

 

Στο τέλος της 1ης φάσης του πρωταθλήματος της Pre League  Ανδρών, κατά την οποία ο Πήγασος Πολίχνης κατέλαβε την 2η θέση με 20 βαθμούς πίσω από τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 24 και μπροστά από τον Άθλο Ορεστιάδας με 17 και έχοντας κερδίσει 25 σετ και χάσει 17, εν κατακλείδι, μια ικανοποιητική πορεία, ο προπονητής του Ηρακλής Θεοδώρου, σε μία de profundis ομολογία, εξηγεί στο Liberovolley, κατ’ αρχήν το concept της  ομάδας, με βάση το οποίο πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο των στόχων του. Μετά θα μας πει κάτι για τα σχέδιά του για την επόμενη φάση.
" Αρχικά να πω ότι στον Πήγασο η έννοια ομάδα παίρνει σάρκα και οστά με την άριστη συνεργασία Διοίκησης,μπροπονητικού τιμ και αθλητών. Αυτό είναι και το συμαντικότερο όλων. Είμαστε βασισμένοι στις εξαιρετικές μας ακαδημίες, οι οποίες αριθμούν πάνω από 60 αγόρια, από όπου στελεχώνουμε και σε μεγάλο βαθμό το ανδρικό τμήμα. Ο στόχος μας είναι διττός, αφενός να ανεβούμε στην volleyleague και να αναδείξουμε τους νέους αθλητές μας, αφετέρου να προσθέσουμεένα ακόμη λιθαράκι προσελκύωντας νέα παιδιά στο αγαπημένο μας βόλλεϋ. Το πολύ καλό πρωτάθλημα της pre-league που διεξήχθη έως τώρα προμηνύει και την ακόμα πιο συναρπαστική συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να παλεψουμε για την πολυπόθητη άνοδο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηρακλής είναι πτυχιούχος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και εργάζεται ως υπεύθυνος πωλήσεων Β.Ελλάδας στην A&G  PAPER  ΑΕΒΕ.  Είναι κάτοχος διπλώματος Β' κατηγορίας πετοσφαίρισης της ΓΓΑ. Στον Πήγασο βρίσκεται από το 2017."

Το palmarès του:    Πρωταθλητές Ελλάδας 2021 Κ21
Πρωταθλητές Ελλάδας 2019 Κ17
Δεύτερη θέση Ελλάδας 2021 Κ18
Πρωταθλητής ΕΠΕΣΘ Κ21 2021 
Πρωταθλητής ΕΠΕΣΘ  Κ18 2021
Πρωταθλητής ΕΠΕΣΘ Κ17 2019
Διετέλεσε, επίσης και  συνεργάτης ομοσπονδιακός προπονητής 2019-2020 στην Εθνική ομάδα Κ18.
Επί 10 υπήρξε αθλητής του Επίκουρου Πολίχνης. 
Ο Ηρακλής Θεοδώρου είναι περήφανος που παιδιά από τα σπλάχνα του Πήγασου βρίσκονται στα κλιμάκια των  αναπτυξιακών αγοριών και στις εθνικές ομάδες.
Για την επόμενη φάση, θα μείνει πιστός στο concept στην ομάδας του, η οποία θα ενισχυθεί.

Συπέρασμα: έχουμε να κάνουμε με προπονητή που μεριμνά ώστε οι ταμιευτήρες ενέργειας και δύναμης της ομάδας του να είναι πάντα γεμάτοι και αυτάρκεις! 
"Λάθε βιώσας" η αγαπημένη του έκφραση του Επίκουρου του Νεοκλέους





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads