Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-12-30

Ο Νίκος Χατζηγώγος μιλά για τον Περσέα!


Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α2, η ομάδα του Περσέα βρίσκεται πρώτη με 14 βαθμούς έχοντας αφήσει πίσω της έναν από τους σημαντικότερους  συντελεστές του ομίλου, την Ένωση Τούμπας με 10 ! Σίγουρα, η περίπτωση αυτή δίνει λαβή στον Σύλλογο και στους φίλους του για προσδοκίες για την επόμενη φάση. Ο προπονητής της Νίκος Χατζηγώγος  είναι ξεκάθαρος στην συνομιλία του με το Liberovolley:
 
"Έχοντας παίξει με όλες τις ομάδες φαίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχουν αρκετές ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Εμείς τις περισσότερες νίκες τις κάναμε οριακά και με πολύ πίεση από τους αντιπάλους έχοντας σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά λόγω απουσιών κοβιντ κλπ. Επομένως οι προσδοκίες μας ενισχύονται ή όχι από την ετοιμότητα της ομάδας και τη συγκέντρωση και όχι τόσο από τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Στην επόμενη φάση, δεν είμαι σίγουρος αν και μαθηματικά έχουμε περάσει θέλουμε να έχουμε ένα πρόσωπο ανάλογο της προσπάθειας που κάνουμε. Το άγχος της παραμονής δεν υπάρχει οπότε είμαστε ελεύθεροι να ευχαριστήσουμε το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ δυνατές με καλούς παίκτες και η επόμενη φάση θα κριθεί και από την κατάσταση που θα βρεθούν κι εκείνες."
Πως θα ξεπεράσεις το κενό του Τσατσούλα; Θα κάνετε προσθήκες στο ρόστερ;
"Το κενό του Χρυσοστόμου είναι τεράστιο. Εκτός από το παικτικο κομμάτι η συνολική παρουσία του στην ομάδα με την ποιότητα του χαρακτήρα του είναι πολύ σημαντική. Είναι από τους παίκτες που έχουν στηρίξει κι εμένα από την αρχή σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Σχετικά με προσθήκες στο ρόστερ πιστεύω πως είναι λάθος για εμάς που έχουμε βρει καλή χημεία να κάνουμε αυτήν την περίοδο προσθήκες. Υπάρχουν παιδιά όμως από άλλες ομάδες που έρχονται σε κάποιες προπονήσεις μας, τους θεωρώ μέλη της ευρύτερης ομάδας και ίσως κάποια από αυτά να ενταχθούν και τυπικά στο ρόστερ."

Και προσθέτει κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία και βαρύτητα:
"Θέλω να πω πως η εικόνα της ομάδας μας είναι αποτέλεσμα της στήριξης από μια πολύ σοβαρή διοίκηση κι έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο με αρχές σε ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό, καθώς και ενός συνόλου παιδιών που πέρα από φοβεροί αθλητές είναι και καταπληκτικά παιδιά. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, υγεία πάνω από όλα και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα χωρίς προβλήματα."







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads