Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-12-24

Ηλίας Κρεούζης: Είμασταν στους στόχους μας. Το γνωρίζαμε!



Με το τέλος της Α' φάσης του πρωταθλήματος της Pre League, ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής, Ηλίας Κρεούζης απαντά στα  ερωτήματα του liberovolley για την πορεία και τους στόχους της ομάδας του και δίνει το στίγμα του για την νέα περίοδο και τις μεταγραφές κάνοντας την ανατομία του πνεύματος που διακατέχει τον σύλλογό του. 

<<Από την αρχή της χρονιάς, ο στόχος της ομάδας ήταν να σωθεί στην κατηγορία οπότε ξέραμε και γνωρίζαμε ότι θα ήμασταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας μιας και το ρόστερ μας αποτελείται από παίκτες με μέσο όρο ηλικίας 22 χρονών, αποτελείται από πάρα πολύ μικρούς αθλητές και στο ρόστερ μας πήραμε δύο ξένους για να βοηθήσουμε τους νεαρούς  να εξελιχθούν και μέσα  από την εμπειρία των ξένων προσπαθούμε να μάθουνε τα νέα παιδιά να παίζουνε καλύτερα το άθλημα. Τώρα αυτό προσπαθούμε να τους δείξουμε. Η ομάδα δεν μπόρεσε ν' ανταπεξέλθει στο πολύ υψηλό επίπεδο της φετινής pre league γιατί πραγματικά είναι ένα πολύ υψηλό επίπεδο και γι΄ αυτό το λόγο πλασαρηστήκαμε σε τόσο χαμηλές θέσεις. Η φιλοσοφία της Κομοτηνής δεν αλλάζει, η Κομοτηνή σέβεται και εμπιστεύεται  τα μικρά παιδιά. Προσπαθούμε να δώσουμε χώρο και να βοηθήσουμε στην εξέλιξη αυτών των παιδιών και  πάντα όπως και η Κομοτηνή, ο Πρόεδρος αλλά και εγώ το project πάντα είναι  να παίζουμε με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας , θέλουμε την ενέργεια, θέλουμε τους στόχους που βάζουν οι μικροί και γενικά πάντα μας ενδιαφέρει να στελεχώνουμε το ρόστερ μας με μικρής ηλικίας άτομα. Αυτό όμως για την φετινή pre league δεν ήταν και το ενδεδειγμένο γιατί πραγματικά είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, οπότε χρειάζεται να υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία για να μπορέσεις  ν' ανταπεξέλθεις  σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η νέα φάση θα μας βρει κάτω από το ίδιο project στο μυαλό μας. Μάλλον δεν θα πάρουμε ξένους παίκτες, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μερικές μεταγραφές  και να στελεχωθούμε με Έλληνες οι οποίοι θα είναι και αυτοί ταλαντούχοι και νεαρής ηλικίας και μ΄ αυτό το ίδιο project και την ίδια φιλοσοφία  θα προσπαθήσουμε  να πετύχουμε τους στόχους μας οι οποίοι είναι η παραμονή. Και στο δικό μου το μυαλό και στο μυαλό της Διοίκησης της Κομοτηνής υπάρχει μόνο μία γραμμή. Η γραμμή  λέει ότι την φιλοσοφία της ομάδας την φτιάχνει η ίδια η ομάδα και ο προπονητής και δεν την φτιάχνει η κατηγορία. Οπότε εμείς θα κρατήσουμε την φιλοσοφία μας, όπως την κρατήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν αλλάξαμε το budget, δεν βάλαμε περισσότερα λεφτά, γιατί η Κομοτηνή έχει ένα συγκεκριμένο budget και μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και πάνω σ΄ αυτή την φιλοσοφία θα πορευτούμε μέχρι το τέλος. Δεν θ' αλλάξει τίποτε από αυτό και θα  προσπαθήσουμε να μην μας αλλάξει η καινούργια κατηγορία τους στόχους μας. 

Για ν΄ απαντήσω στο πρώτο ερώτημα, οι στόχοι της ομάδας ήταν αυτοί, οπότε δεν υπάρχει καμία εκτροπή των στόχων. Ξέραμε ότι θα είμασταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και όλη η ομάδα χτίζεται και προσπαθεί όλους αυτούς τους μήνες ν΄ ανταπεξέλθει από εδώ  και πέρα, από τον Ιανουάριο. Οπότε είμαστε εντός στόχων και όχι εκτός>>. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads