Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-12-06

Τάκης Χριστοφορίδης: Με σκληρή δουλειά και ενίσχυση θα τα καταφέρουμε!

Με χθεσινή απόφαση της Διοίκησης του     Φίλιππου Βέροιας ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή,

Τάκης Χριστοφορίδης αναλαμβάνει πρώτος προπονητής της ομάδας, για πρώτη φορά στην πολύχρονη διαδρομή του στο ελληνικό βόλεϊ. Εξάλλου όπως συχνά λέει κι ο ίδιος: «Στο Φίλιππο Βέροιας ήρθα το 1988 για να παίξω ένα χρόνο βόλεϊ και τελικά παρέμεινα στην ομάδα 12 χρόνια.»

Μιλήσαμε με τον Τάκη Χριστοφορίδη αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και είπε στο liberovolley: «Είναι τιμή μου η πρόταση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πιτούλια,  την οποία αποδέχθηκα αμέσως και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα και νομίζω πως μπορούμε να μείνουμε στην κορυφαία κατηγορία του Βόλεϊ. Βασικός μας και συνάμα ρεαλιστικός στόχος φέτος είναι να αποφύγουμε την 8η θέση και νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τον πετύχουμε»

Για το αν θα ενισχυθεί ο Φίλιππος, αφότου μάλιστα έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα ο διαγώνιος Γιώργος Τζιουμάκας τονίζει: « Είναι μια απώλεια η αποχώρηση του παίκτη αυτού, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό, με την απόκτηση κάποιου άλλου για την ίδια θέση. Το θετικό μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση είναι πως γνωρίζω ακριβώς πού πονάει η ομάδα και σε ποιους τομείς μπορώ να έχω καίριες παρεμβάσεις. Έχω ήδη κάνει κάποιες προτάσεις στην Διοίκηση από αθλητές που έχω δει και νομίζω ότι θα ανταποκριθούν στην ανάγκη αυτή της ομάδας και μια από αυτές θα υλοποιηθεί»

Σχετικά με την προοπτική της παραμονής και από ποιους παράγοντες εξαρτάται, τονίζει: «Στο επόμενο 10ήμερο, θα ανασυνταχθούμε. Θα δουλέψουμε σκληρά, κάτι που με αντιπροσωπεύει. Εκτός από την εντατικοποίηση των προπονήσεων θα δουλέψουμε αρκετά και στο θέμα της ψυχολογίας έναν τομέα στον οποίο ποντάρουμε για να πάρει η ομάδα τα πάνω της. Παράλληλα θα ανεβάσουμε από τα τμήματα υποδομής κάποια παιδιά που έχουν προσόντα και δουλεύοντας με την πρώτη ομάδα θα μπορέσουν και να βελτιωθούν και όποτε τους ζητηθεί να προσφέρουν. Είναι ανηφορικός ο δρόμος, αλλά πιστεύω πως τελικά θα τα καταφέρουμε»

* Πολυσχιδής η πορεία και οι επιτυχίες του Τάκη Χριστοφορίδη. Στα συνολικά 43χρόνια προσφοράς του στο άθλημα, έχει συνδέσει το όνομα του με πολλές επιτυχίες του επαρχιακού βόλεϊ. Κατέκτησε 6 Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων, 5 Εφήβων, 1 Κύπελλο ΕΣΠΕΜ και 2 ανόδους (2010 και 2019) με την ομάδα της Σκύδρας. Τη σεζόν 1996-1997 πανηγύρισε με τους άνδρες την άνοδο στην Β΄ Εθνική, ενώ για δύο συνεχόμενες σεζόν (1996-97 & 97-98) στέφθηκε πρωταθλητής Εφήβων στη Κ. Μακεδονία με το Φίλιππο Βέροιας. Στα τρία χρόνια παρουσίας του στο Ζαφειράκη Νάουσας κατέλαβε το 2007 τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, ενώ νωρίτερα στην τριετή του θητεία στον ΓΑΣ Έδεσσας το 1993-1994 πέτυχε μία ακόμη άνοδο με τις Γυναίκες.
Δ.ΤΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads