Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-12-29

Ο Σωτήρης Σταματίου για τη Ένωση Τούμπας!


Ο Σωτήρης Σταματίου, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της Ένωσης Τούμπας εδώ και 5 χρόνια, αναλύει την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του και δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει την επιφύλαξή του για την συνέχεια του πρωταθλήματος 

"Πρώτον να ευχηθώ Καλή χρονιά  για όλες τις ομάδες. Ελπίζω στην συνέχιση του πρωταθλήματος γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα, έχω ένα ερωτηματικό για το  πως θα συνεχίσουμε. Τώρα από εκεί και πέρα η πορεία μας είχε τα πάνω της είχε και τα κάτω της. Σύμφωνα με αυτά που είχα δηλώσει στην αρχή του πρωταθλήματος, είχα πει ότι οι λεπτομέρειες μεταξύ των ομάδων, ακόμα και του πρώτου με τον τελευταίο θα είναι πολύ μικρές. Αυτό το δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Κι όσο οι ομάδες θα βρίσκουνε ρυθμό, θα γίνεται ακόμα δύσκολο το να βάλεις στην σακούλα σου τους 3 βαθμούς, ή τους δύο, αν προτιμάτε της νίκης  σε περίπτωση  3-2".

Για τις δύο τελευταίες ήττες στο κλειστό της οδού Κανάρη,  μιλάει χωρίς ψευδαισθήσεις και περιστροφές.

"Πάντα μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα και η νίκη,  φυσικά. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε δικιά σου κακή μέρα, είτε σε απουσίες λόγω της πανδημίας, είτε σε τραυματισμούς, είτε σε καλή μέρα, εννοείται του αντιπάλου. Δεν έχουνε δικαιολογίες, ή οτιδήποτε  προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι  να πάρουμε την  νίκη. Αυτό κάποιες φορές γίνεται, κάποιες φορές όχι. Τέλος πάντων μας έχει μείνει μισός γύρος σχεδόν, 3 αγωνιστικές, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Έχουμε την επόμενη αγωνιστική η οποία μας φέρνει στην έδρα της Αλεξανδρούπολης. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Τέλος πάντων δεν υπάρχουν προβλέψεις για την συνέχεια γιατί ξαναλέω, ότι όλες οι ομάδες πηγαίνουν για την νίκη και δείχνουν ότι μπορούν και να την πάρουν.

Διορθωτικές κινήσεις, εντάξει, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Δίνουν πάντοτε το 100%. Είναι στις προπονήσεις. Εντάξει ο στόχος εξ αρχής ήταν να διατηρηθούμε στην κατηγορία. Δεν αλλάζει. Τώρα, αν σ' αυτές τις αγωνιστικές προκύψει κάτι μεγαλύτερο και περισσότερο, καλοδεχούμενο. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν πάει καλά η συνέχιση της χρονιάς και του πρωταθλήματος  και εύχομαι σε όλους υγεία. Να είμαστε συνέχεια στο γήπεδο. Πραγματικά, ό,τι είχα πει και στους παίχτες από την αρχή της χρονιάς είναι ότι, εύχομαι αυτή η χρονιά να βγει και να είναι ωραία, χωρίς τραυματισμούς με υγεία για όλους.

Και κάτι τελευταίο, έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη στους παίχτες που είναι στην ομάδα. Ήταν επιλογή μου, και πραγματικά αν ξεκινούσε το πρωτάθλημα από την αρχή, πάλι τις ίδιες επιλογές θα έκανα. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ τυπικοί στις προπονήσεις  και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την Ένωση για να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Καλή χρονιά πάλι σε όλους και ό,τι καλύτερο να μας φέρει το 2022 για όλους."









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads