Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-12-16

Τα προγνωστικά της Β΄ Εθνικής Ανδρών ΕΠΕΣΘ, από τον "Μάντη Κάλχα"!


Διαβάστε από το "Μάντη Κάλχα" κάθε Τετάρτη, τα προγνωστικά για το παραμελημένο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ Ανδρών της ΕΠΕΣΘ, που φέτος έχει αρκετές καλές και ανταγωνιστικές ομάδες αλλά λίγες σε αριθμό. Ας περάσουμε στα προγνωστικά της 8ης αγωνιστικής, της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου!

Ιωνικός – ΑΕ ΔΕΛΤΑ: Ντέρμπι των Δυτικών Προαστίων μεταξύ δύο ομάδων με διαφορετικούς στόχους (θυμάμαι άλλες καλές ομάδες από τα Δυτικά που τώρα δεν υπάρχουν όπως Πρωτέας Κορδελιού και Καμπανιακός, κρίμα να μην έχουν ομάδες πλέον όπως και ο Αίαντας). Ο Ιωνικός έχει μια οργανωμένη ομάδα με καλό ρόστερ που παίζει όχι τόσο καλά όσο θα περιμέναμε με βάση το ρόστερ της και προέρχεται από σκληρή ήττα στη πυρακτωμένη(λόγω τσουχτερού κρύου) έδρα του Πολυγύρου. Το ΔΕΛΤΑ θα κυνηγήσει άλλα παιχνίδια για να πάρει  νίκη. Νίκη Ιωνικού 3-0 με γεμάτα σετ και ένεση αυτοπεποίθησης για την ομάδα. 

ΔΑΣΩ – Πολύγυρος: Εδώ εύκολο 0-3 για τον Πολύγυρο που είναι η ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας. Παλεύει όλα τα παιχνίδια με τις ομάδες της τετράδας, κέρδισε τρίποντο τον Ιωνικό και έχει βρει ρυθμό με τον κόουτς Μποζίδη να το πάει καλά το καράβι. Στηρίζεται στην έδρα του που για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα λόγω κρύου είναι παιχνίδι υψηλής δυσκολίας. Το ΔΑΣΩ είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας χωρίς προοπτική νίκης.

 Πανελλήνιος – ΓΣ Ηρακλής: Εύκολο βράδυ 0-3 για το μεγάλο όνομα της κατηγορίας. Είναι το φαβορί με βαθύ ρόστερ και η μόνη ομάδα που πραγματικά θέλει να ανέβει κατηγορία. Θα το καταφέρει με ευκολία όπως φαίνεται εκτός εάν αυτοκτονήσει λόγω οπαδικών μαγκιών. Θα δώσει ευκαιρίες ο κόουτς Κράβαρικ σε όλο το ρόστερ απέναντι στο μαχητικό Πανελλήνιο που δεν νομίζω θα κοντράρει!

Ν. ΒΟΤΣΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Θεωρητικά το πιο ανταγωνιστικό ματς της αγωνιστικής. Το μομέντουμ δείχνει ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ που είναι σταθερή και έχει ως βαρόμετρο τον διαγώνιο της σε αντίθεση με τον ΒΟΤΣΗ που φαίνεται να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έχασε εύκολα από τον ΗΡΑΚΛΗ ενώ δεν φαινόταν να πατάει καλά και με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. Με αυτές τις ομάδες οι προβλέψεις είναι δύσκολες καθώς στηρίζονται σε παρέες έμπειρων παικτών χωρίς πολύ προπόνηση και δεν ξέρεις ποιοι θα παίξουν κάθε Πέμπτη!  Προβλέπω πολλά σετ και νικητή ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1-3 ή 2-3. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads