Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-12-28

Πειραματικό και Βασίλης Χριστόπουλος. Μέρος 1ο!


Η φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας του Πειραματικού, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της  Β΄ Εθνικής της ΕΠΕΣΘ, εκπλήσσει με τα αποτελέσματά της και δείχνει έντονη  ανταγωνιστικότητα. Οι μέχρι στιγμής αγώνες της δείχνουν σταθερότητα και δικαιολογούν την πρόβλεψη, όσο πρώιμη κι αν είναι, ότι η ομάδα θα τερματίσει στην 4άδα. 
Και πράγματι, ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Χριστόπουλος δηλώνει ότι οι στόχοι της φετινής ατζέντας είναι η 4αδα, είναι και η άνοδος και με την σύνεση που τον διακρίνει, εκφράζει ρεαλιστικά τις επιφυλάξεις του για το τελείωμα του πρωταθλήματος. 
"Λόγω covid αλλάξαμε όλη σχεδόν την ομάδα από πέρυσι. Όλα τα κορίτσια τα περσινά,  είτε σταμάτησαν, είτε γυρίσαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Οπότε εξ αρχής, αυτό το εγχείρημα ήταν δύσκολο γιατί δεν είχαμε κανένα βασικό κορμό από πέρυσι. Είναι όλες σχεδόν καινούργιες, ελάχιστες είναι από πέρυσι και με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Αν εξαιρέσουμε δύο παίκτριες, που είναι 24-25 ετών, όλες οι άλλες είναι 21, 22, 18, 19, 16, 17. Είναι όλες μικρές, οπότε και η ομοιογένεια άργησε αρκετά να έρθει και ο μέσος όρος ηλικίας με την έλλειψη εμπειρίας, είναι ένας παράγοντας λίγο δύσκολος. Από εκεί και πέρα μετά, κάποιοι μικροτραυματισμοί, κάποια κρούσματα κορωνοϊού  που είχαμε τον τελευταίο μήνα, μας δυσκόλεψαν πολύ το έργο μας. Αυτό φάνηκε και στο ματς με τον Περσέα που μείναμε από δυνάμεις μετά το 3ο σετ  που δεν καταφέραμε να το τελειώσουμε να το κάνουμε 3-0, οπότε μας γύρισε λίγο μπούμερανγκ όλο αυτό. Ναι, με βάση τ΄ αποτελέσματα, την σταθερότητα και την ανταγωνιστικότητα, που δείχνει η ομάδα, θεωρώ ότι θα είμαστε 4αδα. Μένει τώρα να παίξουμε με τον Μυγδονιακό το δεύτερο παιχνίδι, με  την ΑΕΝ το πρώτο παιχνίδι μεσ' τον Γενάρη, που είναι πολύ σημαντικά, ούτως ώστε, ενδεχόμενο 2-0 στο ένα ματς και 1-0 στο άλλο ματς είναι αποτελέσματα 4αδας, οπότε θα δουλεύουμε  μετά σε δεύτερο χρόνο μόνο το ματς με τον Περσέα να ισοφαρίσουμε τις νίκες εκτός έδρας και στα play-off όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση και με λιγότερα προβλήματα, όπου βγάλει. Πολύ σημαντικό τώρα τα ματς που παίζουμε τώρα τον Γενάρη, που παίζουμε με την ΑΕΝ οπότε πρέπει να κάνουμε το 1-0 γιατί είναι 3η αυτή την στιγμή οπότε είναι μέσα στην  4αδα. Παίζουμε ξανά με Μυγδονιακό στον δεύτερο γύρο στην 1η αγωνιστική, θα θέλουμε να κάνουμε το 2-0 για να έχουμε τον πρώτο λόγο.  Να μείνουμε ψηλά, να μείνουμε στις πρώτες θέσεις και μετά να πάμε να παίξουμε.  Όλα τα λεφτά θα είναι στο ματς με τον Περσέα, μέσα στην Περαία. Να ισοφαρίσουμε τις νίκες γιατί οι νίκες μεταφέρονται και στα  play-off. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια ξαναλέω, όσο κουραστικό κι αν είναι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε κρούσματα, γιατί κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα , αλλάζουν οι ισορροπίες. Εμείς το βιώσαμε αρκετά το τελευταίο δίμηνο. Δεν ξέρει καμιά ομάδα πως θα είναι, δεν ξέρουμε πως θα ενισχυθούν οι ομάδες στην μεταγραφική περίοδο. Δεν ξέρει κανείς αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα και πως θα τελειώσει. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ επιτυχία να τελειώσει το πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες και μετά αγωνιστικά να κυνηγήσουμε και εμείς με τις άλλες 3 ομάδες  που φαίνεται ότι έχουν ξεκαθαρίσει την θέση στην 4αδα, την άνοδο."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads