Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-11-07

ΒΗΜΑ ...ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ ...

ΕΠΕΙΔΗ  στο βόλεϊ ισοπεδώνουν τα πάντα και μηδενίζουν τα πάντα και πας μη "Αθηναίος" βάρβαρος και ας  αυτοί που αποφασίζουν κανείς δεν ξέρει απο πού κρατάει πραγματικά η σκούφια τους ,θα σας αναφέρουμε οτι στην Δράμα ούτε κατοικούν αλλά ούτε και διοικούν την συγκεκριμένη ομάδα της Δράμας "ταγκαλάκια"

Ο μηδενισμός που αποφάσισαν στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας δεν άρεσε στους Δραμινούς παράγοντες που ματώνουν για να διατηρήσουν την ομάδα και κυρίως να προσφέρουν κοινωνικοό έργο σε νεαρές αθλήτριες που κατοικούν στην μεθόριο διαπίστωσαν οτι 

Η ΟΧΕ  την οποία στην ΕΟΠΕ θεωρούν οτι υπολείπεται της ομοσπονδιάρας του βόλεϊ για τον ίδιο λόγο που επικαλέστηκε η Γαία αναβολή ,έδωσε αναβολή σε αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για χθές της Προσοτσάνης Δράμας  !!!! ενώ η ΕΟΠΕ βρήκε την εύκολη λύση του μηδενισμού .

Η συνέχεια τώρα έχει να κάνει με το ΔΣ της Γαίας που συνέρχεται αύριο με μοναδικό θέμα συζήτησης  την απόσυρση της ομάδας απο το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Στην Δράμα ξεχειλίζουν απο οργή για την απόφαση της ΕΟΠΕ  και βρίσκονται στα όρια τους .

Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική και η απόφαση του δσ να είναι πρς το συμφέρον της ομάδας και των δεκάδων παιδιών που φορνάνε την φανέλα της Γαίας ....

Παρασκηνιακά στην Δράμα ακούστηκε οτι στην Αθήνα μπέρδεψαν το "αι" με το "ε" γιαυτό τους φάγανε στο γόνατο .... 

Τι ακριβώς εννοούν είναι προς διερεύνιση ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads